brand

Cum sa iti pregatesti masina pentru a o lasa intr-o parcare de langa aeroportul Otopeni pe termen lung?

Cum sa iti pregatesti masina pentru a o lasa intr-o parcare de langa aeroportul Otopeni pe termen lung?

Indiferent de locul in care calatoresti si de perioada pe care o vei petrece plecat, intotdeauna trebuie lasi lucrurile in ordine. Daca mergi cu masina personala la aeroport, te-ai gandit unde o sa o lasi?

O parcare aeroport Otopeni in care sa poti lasa masina pe termen lung poate fi solutia salvatoare pentru tine. Un astfel de loc iti ofera garantia ca te vei putea bucura de zborul tau fara sa iti faci griji in legatura cu locul in care ai parcat.

Continua sa citesti si descopera cateva sfaturi pentru a-ti pregati masina corespunzator inainte de a o lasa intr-o parcare langa aeroportul Otopeni.

Nu lasa obiecte de valoare in masina ta

Chiar daca parcarea este supravegheata atat video cat si fizic, o idee buna ar fi sa nu iti lasi obiecte de valoare in interiorul masinii.

Nu lasa nimic ce ar putea atrage hotii. Daca, de exemplu, ai cabluri de alimentare pentru diferite dispozitive pe care le folosesti in masina, ideal ar fi sa nu le lasi la vedere. Acestea pot atrage privirile curioase, deoarece indica faptul ca in masina s-ar putea gasi si bunuri de valoare.

De asemenea, multi oameni isi pastreaza documentele importante sau chei de rezerva ale masinii in torpedo. Daca si tu faci asta, scoate-le inainte de a lasa masina in parcare, deoarece nu se stie niciodata!

Nu lasa nimic ce ar putea atrage hotii sau alte lucruri care ti-ar putea aduce prejudicii!

Verifica-ti anvelopele

Inainte de a lasa masina intr-o parcare langa aeroportul Otopeni, lasa anvelopele masinii tale umflate corespunzator. Chiar daca parcarea este dotata cu sistem special pentru a verifica presiunea rotilor si pentru a le umfla, ultimul lucru pe care vrei sa il faci dupa un zbor lung este sa ai grija starii anvelopelor.

Acest lucru este cu atat mai important in zilele de iarna, atunci cand conditiile de drum iti pot face ca drumul sa fie anevoios. Nu uita, siguranta este cea mai importanta!

Lasa rezervorul plin

La fel ca si in cazul anvelopelor, scuteste timpul pierdut la benzinarie alimentand inainte de a pleca.

De asemenea, verifica nivelul uleiului, al lichidului de parbriz. Si daca lasi masina in parcare in timpul iernii, antigelul va fi cel mai bun prieten al tau.

Lasa-ti masina in parcarea de langa aeroportul Otopeni alimentata cu tot ce este necesar pentru a ajunge acasa fara griji.

Alege un loc de parcare acoperit

O parcare de langa aeroportul Otopeni acoperita este perfecta atunci cand petreci mult timp plecat, deoarece masina ta este protejata de conditiile meteorologice. Nu iti faci griji ca o lasi in lumina arzatoare a soarelui, in ploi torentiale sau expusa la furtuni de zapada si inghet. O parcare acoperita langa aeroport este o investitie din care ai doar de castigat. Aceste parcari sunt si moderne, dispun de sisteme de gestionare de ultima generatie si cu siguranta nu va trebui sa iti faci nici o grija privind masina.

Urmeaza sa calatoresti si trebuie sa iti lasi masina intr-o parcare langa aeroportul Otopeni?

Urmeaza aceste sfaturi si pregate-ti masina corespunzator! Olimpa Parking este locul in care masina ta te poate astepta in siguranta. Alege una din cele mai mari si moderne parcari din Romania! Nu gasesti oriunde astfel de facilitati!