brand

(P) De ce își cumpără vedetele mașini scumpe?

(P) De ce își cumpără vedetele mașini scumpe?

În țara noastră, circulă din cele mai vechi timpuri o vorbă din popor care spune: sunt prea sărac ca să cumpăr lucruri ieftine. Ceea ce vor să spună de fapt românii cu această exprese este că lucrurile de calitate costă, dar pe termen lung ele sunt mai profitabile decât cele ieftine întrucât rezistă mai bine testului timpului. Ei bine, în cazul vedetelor sărăcia nu poate fi acceptată ca motiv pentru investițiile în mașini luxoase, dar calitatea lor pe de altă parte da.

De asemenea, încă un motiv la care ne putem gândi atunci când încercăm să găsim o scuză vedetelor pentru cumpărăturile lor exorbitante este dorința de a-și afișa statutul și puterea de cumpărare. Nu toate vedetele s-au născut bogate, ba chiar multe dintre ele au muncit din greu ca să ajungă la nivelul la care sunt acum și pe de-o parte din mândrie și pe de altă parte ca să dea un exemplu pozitiv de așa da se afișează la volanul unor mașini scumpe.

Ce mașini conduc vedetele din România?

Am făcut puțină cercetare, analizând conturile de pe rețelele sociale ale celor mai în vogă vedete din țara noastră și am descoperit cu ce fel de mașini se deplasează ele.

Ruby - Aston Martin Volante

Ruby este una din cele mai populare vedete de la noi, iar de faptul că este celebră ne putem da seama ușor după bolidul de aproximativ 180.000 de euro cu care se plimbă pe străzile capitalei. Ruby are un Aston Martin Volante fabricat în ediție limitată cu care face furori unde merge.

Anda Adam - BMW i8

Nici Anda Adam nu se lasă deloc mai prejos când vine vorba de mașini de lux. Ea are un BMW i8 personalizat care costă nu mai puțin de 150.000 de euro.

Vlăduța Lupău - Mercedes G Class

Frumoasa cântăreață de muzică populară, Vlăduța Lupău, conduce un Mercedes G Class al cărui preț este de aproximativ 150.000 de euro. Vlăduța se pare că are gusturi bune la mașini, dar asta nu ne miră cu nimic mai ales că îi place să conducă și chiar anul acesta a dedicat piesa Șoferia tuturor șoferilor și șoferițelor din România.

Dorian Popa - Mercedes GLE 53 AMG

La prima vedere am putea crede că Dorian Popa este o vedetă mai modestă pentru că mașina sa, un Mercedes GLE 53 AMG, poate fi cumpărată cu doar 120.000 de euro. Dar și prețul unui astfel de exemplar poate exploda în funcție de dotările sale și suntem convinși că Dorian nu a făcut niciun fel de compromis atunci când l-a cumpărat.

Inna - BMW Seria 7

Din topul nostru cu femei frumoase care conduc mașini scumpe nu putea lipsi nici Inna, mai ales că ea conduce un BMW seria 7, al cărui preț este de aproximativ 100.000 de euro.

Culiță Sterp - Mercedes GLE

La fel ca Dorian Popa, și Culiță Sterp este fan al Mercedesurilor GLE și conduce unul în jur de 100.000 de euro.

Cum să-ți cumperi și tu o mașină scumpă?

Cu un salariu modest, abia suficient de la o zi la alta, nu orice român își permite să-și cumpere mașina la care visează. Pe de altă parte, nici schimbarea locului de muncă sau obținerea unui al doilea job nu sunt niște idei ușor de pus în practică pentru oricine. Și atunci, majoritatea acestor persoane care își doresc să-și îmbunătățească stilul de viață nu au decât să apeleze la economii și investiții pentru a-și crește veniturile.

Economiile merg mână în mână cu investițiile pe piața Forex dacă vrei să le faci cât mai profitabile într-o perioadă scurtă de timp. Iar dacă până acum nu ai mai cochetat cu ideea de tranzacționare, poți folosi niște roboti de tranzactionare automată ca să-ți fie mai ușor.

KEPA este unul din aceste instrumente digitale care îi ajută pe investitori să economisească timp și bani atunci când investesc și să crească profitabilitatea tranzacțiilor lor, dar și să reducă la minim nivelul pierderilor. KEPA este ușor de folosit și poate fi testat gratuit, pentru o perioadă de 30 de zile, solicitând un demo pe pagina oficială a programului.