brand

Pe beturi.ro găseşti ponturi personalizate pentru orice tip de parior

Pe beturi.ro găseşti ponturi personalizate pentru orice tip de parior

Pariorii sunt fie deja cunoscători fie persoane în curs de cunoaștere. Asta dacă ar fi să facem un rezumat cât mai radical în ceea ce privește persoanele care ajung pe site-urile de pariuri online. Pentru fiecare dintre aceștia, fie că au mai multă sau mai puțină experiență, există extrem de multe trucuri pe care dacă le învață și aplică corect, s-ar putea să aibă diverse beneficii extra când vine vorba despre rezultatele lor. Fie că este vorba despre distracție sau despre oportunitatea de a-și rotunji veniturile, despre nevoia de socializare sau doar de curiozitate, pariorii găsesc în cazinourile virtuale metode diferite de a-și satisface nevoile, fie că este un mod de relaxare, un hobby sau investiții cu potențiale profituri viitoare. Cert este, dacă se știe de ce s-a ales să se joace la pariurile sportive se vor cunoaște și perspective care se doresc să fie bifate, întocmai dorințelor fiecăruia.

Dar ce încercăm să spunem este că deși suntem atât de mulți pe această planetă și ajungem pe cazinourile online din motive cât se poate de diferite, există câteva stereotipuri foarte ușor de încadrat când vine vorba despre persoanele care fac pariuri. O platformă care câștigă din ce în ce mai mult teren în căutările populare ale pariorilor se numește beturi.ro, iar aici ai șanse destul de mari să găsești pe cineva care se poate încadra cu ușurință în următoarele categorii de stil de joc:

Pariorul care joacă doar ca să se relaxeze

Fără să aibă un plan pus la punct sau o strategie complexă, există extrem de mulți jucători care aleg să acceseze site-urile cu pariuri sau jocuri online doar pentru a se relaxa după o zi de muncă. Foarte mulți găsesc în cele disponibile doar o metodă de detașare după o zi încărcată, care nu fac o tragedie din faptul că au pierdut o anumită sumă și nu fac o țintă din a-și recupera banii. Își asumă pariurile, așteaptă să vadă ce se întâmplă și privesc cu detașare rezultatul evenimentului sportiv pe care au pariat. Dacă au intuit bine, atunci cu atât mai bine, dar dacă nu, cu siguranta că nu este ceva favorabil, dar nici nu va exagera cu reacțiile. Pentru că aici se caută doar aplicarea jocului și acest tip de parior vede totul ca o pasiune, fără să facă vreo analiză întortocheată cu explicații.

Pariorul care își încearcă norocul

Cert este că pariurile jucate fără o strategie țin de… soartă. Pentru că până la urmă mizele nu pot fi influențate nicicum. Iar asta rămâne o regulă de care sunt conștienți chiar și aceia care înțeleg că pariurile sunt un joc de noroc și doar încearcă să vadă cât pot tenta și fenta soarta. Din păcate, aceasta nu este cea mai bună abordare, pentru că aici trebuie să fii conștient de unele mize și să nu transformi totul într-o corvoadă. În goana de a te îmbogăți rișți fie să faci investiții mai mari decât îți permiți, fie să nu te mai bucuri deloc de tot entuziasmul jocului de noroc. Așa apar pierderi dese, frustrări - se măresc mizele, se măresc pierderile. Cu alte cuvinte, asta se întâmplă când nu prea știi ce ai de făcut, iar de aici lipsesc disciplina, cunoștințele ceea ce aduce doar dezavantaje.

Pariorul profesionist care știe ce face

Din această categorie se remarcă cu ușurință cei care au experiență și care nu se pierd în detalii. În principiu astfel de pariori merg la sigur cu ceea ce au de făcut, nu șovăiesc când este vorba despre luarea unei decizii, nu se pierd în termeni sau în reguli și știu cam mereu ce se aleagă. Sigur, și aici se vor înregistra pierderi, căci nu există certitudine nicăieri, dar cu siguranță acestea nu vor fi unele notabile. Astfel de pariori pot da oricând lecții altora, își acceptă pierderile cu demnitate și nu se consumă prea mult cu o dezamăgire, căci își revin repede și trec la următoarea partidă pentru că nu acceptă să se piardă în detalii care nu-și au rostul. Și cel mai important este faptul că pariorii profesioniști învață din greșeli și joacă responsabil.

Alte tipuri de pariori

Cele trei menționări de mai sus sunt principalele tipuri de personalitate care se vor putea identifica drept jucători la casele de pariuri. Însă, mai sunt și anumite excepții, pe care s-ar putea să le recunoști și care sună cam așa:

  1. pariori care pariază din postura de fan: atunci când nu se ține cont de cotele de câștig și mergi orbește pe un anume rezultat sau jucător, doar că îți este favorit;
  2. pariorul care ține cont doar de părerea altora și nu își poate asuma niciun fel de pariu, alegând să facă totul orbește și deloc conștient;
  3. pariorul matematic este acel tip de individ care face tot felul de statistici cu numere și care nu se mai poate deprinde de acestea, cât să facă o alegere fără să fie obsedat de analize cu cifre;
  4. pariorul începător, care crede că nu are nevoie de niciun fel de ajutor și că își va da seama de totul din mers, fără să accepte niciun fel de ajutor pentru viitoare sau actuale pariuri, considerând că nimic nu este prea important că să fie știut;
  5. pariorul care vorbește, povestește și zăpăcește pe toată lumea cu ceea ce știe doar el foarte bine să facă, și care nu contenește în a se lăuda cu rezultatele sale;
  6. pariorul care nu greșește niciodată, iar dacă o face, cu certitudine nu a fost din cauza lui - adică acel tip de persoană care nu poate accepta că pur și simplu nu a avut dreptate.

CONCLUZIE

Veți întâlni tot felul de oameni la cazinouri, așa că cel mai bine este să vă pregătiți pentru absolut oricine. Să încadrezi o persoană într-un anumit tip de tipologie poate părea discriminatoriu, dar cu siguranță intenția nu este de a critica, ci de a îmbunătăți. Îndată ce îți vei da seama din ce categorie faci parte, îți va fi mai ușor să știi ce anume faci greșit, pentru a putea schimba. Pentru că acolo unde există un pattern sunt identificate și anumite tipare care se urmează: de la acțiunile corecte, până la cele greșite.

Este vital să fii sincer cu tine însuți. Dacă nu ai disciplina necesară, ai putea fi predispus să dovedești dependență. Dar odată ce știi ce vrei, este timpul să-ți urmărești în mod activ obiectivele. Așa obții tot ce este mai bun din pariurile sportive pe termen lung.