brand

Nu cumpăra aceste mașini vechi, europene, dacă ții la banii tăi!

Nu cumpăra aceste mașini vechi, europene, dacă ții la banii tăi!

Când vine vorba de un automobil second hand, orice decizie stă sub semnul norocului. Dar dacă te pricepi puțin la automobile și mai folosești și agregatorul nostru de anunțuri cauțimașină.ro ca să găsești cele mai bune modele care se potrivesc nevoilor tale, atunci șansele tale de succes sunt mari spre foarte mari.

Pe de altă parte, există și o serie de mașini pe care nici dacă le primești de la cineva pe degeaba nu ar trebui să le accepți pentru că s-ar putea să aducă în viața ta numai și numai probleme. Iată care sunt o parte din acestea!

Mercedes-Benz Clasa A

Un Mercedes-Benz pe o listă cu mașini de proastă calitate? E posibil așa ceva? Cu siguranță te gândești că poate am notat acest nume doar din greșeală, nu? Dar exact asta am vrut să scriem! Trebuie doar să te uiți la această mașină și îți poți da seama imediat că este un amalgam de probleme suite pe patru roți. Mercedes este un producător auto cunoscut pentru modelele sale elegante și dotările de lux, dar în mod clar a renunțat la principii când a creat această… epavă. Din păcate, Mercedes-Benz Clasa A nu are nicio legătură cu ceea ce reprezintă brandul Mercedes.

Așa că, nu suntem noi răi, ci Mercedes-Benz Clasa A merită cu adevărat un loc pe această listă. În primul rând, mașina are nenumărate probleme la capitolul calitate și fiabilitate, deoarece lui Mercedes Clasa A, spre deosebire de orice alte vehicule Mercedes, i s-a îndepărtat o mare parte din cantitatea de metal pentru a realiza o mașină de oraș mai compactă. La un moment dat, era popular și un videoclip scurt cu această mașinuță supusă unui test Elk care demonstra că Mercedes Clasa A este o mașină problematică din multe puncte de vedere. La vremea lui, videoclipul a devenit viral și producătorul german și-a revenit cu greu după această reclamă negativă.

BMW Seria 3

BMW Seria 3 este un sedan compact, cu trei uși, care a primit recenzii mixte din partea specialiștilor în domeniul auto, în special în Marea Britanie. Majoritatea pasionaților de mașini au văzut această mașină ca pe un Beemer depășit, la un preț mai redus, dar nu cu mult, ci exact într-atât încât să și-l permită nebunii după insigna albastră de pe capotă.

BMW Seria 3 a fost produs între 1993 și 2004. Mașina a fost creată pe platforma BMW E46, iar ultimul exemplar BMW Seria 3 care a părăsit fabrica a fost fabricat în 2004. Ce este atât de rău la un BMW Seria 3? Ca descendent al automobilului BMW Seria 1, în teorie cel puțin, compacta Serie 3 nu a fost deloc o idee rea. Dar folosirea suspensiei pe spate de la seria E30 3, destul de veche am putea spune, a transformat această mașină într-una cu apucături macabre deoarece cam are obiceiul de a-și arunca șoferii în șanțuri.

Porsche 996

Porsche 996 este o mașină celebră, dar din păcate nu din considerente pozitive, ci pentru că odată ce o cumperi îți face numai surprize neplăcute. În primul rând, dacă optezi pentru ea, o serie de defecțiuni premature ale motorului te vor face să te împrietenești la cataramă cu un mecanic auto. Pe de altă parte, dacă ai noroc să nimerești un exemplar care iese din tipar, atunci te-ai scos pentru că totuși, această mașină este, fără îndoială, o mașină de performanță. Are o variantă cu motor de 3,4 litri și o variantă cu motor cu aspirație naturală, capabil să producă 300 de cai putere, cuplat cu un sistem de transmisie cu șase trepte.

De asemenea, un alt lucru care face ca această mașină să una cât de cât performantă chiar și pentru era în care ne aflăm, este șasiul său ușor, dar și natura sa aerodinamică. Se conduce ca un vis așa că, dacă ești în căutarea unui automobil care să-ți ofere o experiență de condus deosebită și dacă ești dispus să-ți vinzi sufletul doar ca să arăți grozav conducând o mașină clasică, atunci merită să investești într-o astfel de mașină. Dar te avertizăm de pe-acum! O astfel de alegere e ca ruleta rusească! Deznodământul poate fi unul urât rău de tot.