brand

Finalistii "Masina europeana a anului 2021"

cautimasina

Este din nou acea perioada a anului. Nu, nu vorbim despre vreo sarbatoare, ci vorbim despre Masina europeana a anului 2021 și avem acum lista finalistilor.

De la cei 38 de candidati inscrisi pe lista scurta de 29 de vehicule, am ajuns acum la sapte mașini ce lupta sa fie "masina anului" pe "Vechiul Continent". De remarcat faptul ca, pentru a fii eligibil sa participe la concurs, un model trebuie sa fie nou și sa fie pus in vânzare acum sau inainte de sfarsitul anului 2020 pe minim cinci piete europene.

Finalistii sunt:

Dupa cum observati, trei dintre finalisti sunt din grupul Volkswagen, și anume Skoda, Cupra și Volkswagen. Este important de notat și ca exista doua modele complet electrice printre finalisti: Volkswagen ID.3 și noul Fiat 500.

Votul final pentru se va desfasura pana la sfarsitul lunii februarie, iar castigatorul va fi anuntat online pe 1 martie 2021.

Peugeot 208 a castigat anul trecut, batand astfel pe Porsche Taycan, BMW Seria 1, Tesla Model 3. Castigatorul din acest an va fi ales de un grup de 60 de jurnaliști alcatuit din jurnalisti auto din 23 de tari europene.