brand

Ce mașini second hand să-ți cumperi cu un buget de aproximativ 15.000 de euro în Europa?

Ce mașini second hand să-ți cumperi cu un buget de aproximativ 15.000 de euro în Europa?

15.000 de euro îți pot aduce un vehicul nou bunicel, sau unul vechi absolut fabulos. Așa că, dacă ai în buzunar această sumă de bani și dacă nu te deranjează să conduci o mașină care a mai fost iubită și de alt șofer înaintea ta, atunci merită să accesezi motorul de căutare cauțimașină.ro și să te uiți după următoarele modele.

Mercedes CLA

În ultima vreme nemții au investit mult în dezvoltarea mașinilor lor. O mulțime de branduri premium au încercat să umple cât mai bine golurile din inimile șoferilor cu bugete mici și, credem noi, au reușit cu laude.

Un Mercedes CLA este foarte scump nou, dar poate fi cumpărat cu un buget de aproximat 15.000 de euro vechi. oferind șoferilor care se așeză la volanul lui senzația că au intrat într-un salon luxos, numai bun de luat în călătorii.

Mercedes CLA a fost construit pe aceeași platformă ca și Mercedes A-Class hatchback și de aceea are foarte multe lucruri în comun cu acesta, ca de exemplu: calitatea materialelor folosite pentru a definitiva cabina, eficiența motoarelor și volumul mic de gaza toxice eliberate în atmosferă.

Trebuie să te pregătești sufletește pentru o explozie de kilometri la bord dacă vreu să investești într-un Mercedes CLA, dar și dacă vrei să te afișezi în public la volanul unui bolid frumos și puternic, atunci merită din plin să faci acest compromis!

BMW Z4

Nici un BMW Z4 nu costă prea puțin nou, însă vechi poate fi cumpărat cu aproximativ 15.000 de euro, iar dacă te hotărăști să investești într-o astfel de bijuterie, te vei bucura din plin de incredibilul motor cu șase cilindri, dar și de toate dotările care mai de care mai generoase pe care ți le oferă această mașină.

Este dificil să egalezi un BMW atât la performanțe, cât și la aspect. Dar dacă ai un buget de investiție de aproximativ 15.000 de euro, nici n-ar mai trebui să te gândești la compromisuri pentru că îți permiți lejer un BMW Z4.

Jaguar XE

La bugetul de care dispui, și Jaguar XE este o alternativă foarte atrăgătoare. Mai ales acum că a avut parte de o schimbare de look, care îl ajută să facă față mai ușor competiție și rivalilor nemți.

Chiar și modelele entry-level ale acestei mașini sunt foarte bine echipate și chiar dacă nu găsești un vehicul echipat așa cum ți-ar plăcea, să știi nu vei duce lipsă de nimic la volanului unui Jaguar XE!

Noi cel puțin, dacă ni s-ar oferi un motor cu asemenea performanțe, am avea grijă să nu-l scăpăm din vedere pentru că este o priveliște destul de rară.

Calitatea construcției acestei mașini s-ar putea să te pună pe gânduri dintr-unele puncte de vedere, dar compensează la capitolul performanțe, astfel încât să fii sigur că faci o alegere bună dacă optezi pentru un astfel de model.

Mercedes C 350 e Sport

Ești ecologist? Atunci ce spui dacă ai investi într-un Mercedes C 350 e Sport? Volumul de gaze emis de acest model de mașină este destul de mic, iar puterea de care dă dovadă pe de altă parte, este destul de mare.

Singurul dezavantaj al acestui model este faptul că portbagajul său nu se numără printre cele mai generoase. Dar dacă nu obișnuiești să pleci cu casa în spinare atunci când mergi în excursii, să știi că nici nu vei observa acest mic dezavantaj.

Audi TT Roadster

Audi TT Roadster a fost lansat în anul 2009, când i-a cucerit instant pe fanii mașinilor nemțești și nu numai. Nu este cea mai solidă mașină de pe piață, dar să știi că acest lucru nu deranjează prea mult, mai ales dacă îți place să asculți cum toarce ca o pisicuță motorul său cu cinci cilindri.

Nu este la fel de agil ca un Porsche Boxter de exemplu, dar să știi că un Audi TT Roadster nu dezamăgește nici la capitolul accelerație, ajungând de la 0 la 100 în doar 4.6 secunde, o performanță mai mult decât satisfăcătoare pentru iubitorii de adrenalină.

Nu în ultimul rând, designul sublim al unui Audi TT Roadster îi va face pe toți trecătorii să întoarcă privirea după tine, ceea ce reprezintă încă un punct forte al acestei bijuterii.