brand

Nu ai timp să cauți mașina dorită? Comandă autoturismul potrivit nevoilor tale prin intermediul Cautimasina.ro și SabAuto și îl vei avea în 14 zile!

Nu ai timp să cauți mașina dorită? Comandă autoturismul potrivit nevoilor tale prin intermediul Cautimasina.ro și SabAuto și îl vei avea în 14 zile!

Atunci când te decizi să cumperi o mașină nouă sau second hand sunt o mulțime de aspecte pe care trebuie să le iei în considerare, de la felul în care arată mașina, ce nevoi trebuie să îți îndeplinească aceasta, bugetul de care dispui și până la chestiuni de ordin juridic și legal, cum ar fi taxe și înmatriculare.

Ce ai zice dacă ai putea să scapi de toate aceste griji, să fii sigur că faci cea mai bună alegere și la final să ai mașina mult dorită în parcarea ta? Un obiectiv îndeplinit în cel mai eficient mod posibil, nu-i așa?

Ei bine, poți să ai mașina potrivită, la cea mai bună ofertă de preț și fără bătăi de cap prin intermediul Cautimasina.ro și SabAuto.

Cum poți achiziționa extrem de simplu mașina visurilor tale în 2 pași?

1. Tot ce trebuie să faci tu este să ne contactezi și să comanzi autoturismul dorit în funcție de nevoile, bugetul și preferințele tale.

2. Specialiștii SabAuto, parc auto cu o experiență de 13 ani în comercializarea autoturismelor rulate și noi, vor identifica ofertele corecte și potrivite pentru tine și îți vor aduce pe comandă cea mai bună mașină pentru tine.

Cum funcționează întregul proces de achiziționare a mașinii?

  • Tu inițiezi cererea de comandă în care menționezi tot ce îți dorești de la viitoarea ta mașină, ce nevoi trebuie să acopere aceasta și în ce buget vrei să te încadrezi.
  • Vei avea un consultant SabAuto dedicat cu o experiență vastă în achiziționarea și evaluarea autoturismelor, veți căuta și identifica alături de el oferta cea mai apropiată de nevoile tale pe unul dintre site-urile de licitații dedicate dealerilor auto, fie din Romania, fie din Europa.
  • Vei avea un raport complet despre mașină care îți va garanta o achiziție transparentă: fără vicii ascunse, descriere detaliată a tututor eventualelor defecțiuni, zgârieturi sau semne de uzură, garanție pentru autenticitatea rulajului și a stării autoturismului, atât din punct de vedere tehnic cât și estetic.
  • După identificarea autoturismului, ai posibilitatea să plătești un avans de 20% sau să achiți valoarea integrală a autoturismului beneficiind în acest caz și de reduceri.
  • Autoturismul va ajunge la specialiștii SabAuto care vor verifica din nou mașina înainte de a o livra către tine.
  • Specialiștii SabAuto se vor ocupa și de obținerea numerelor provizorii și de înmatricularea definitivă a autoturismului tău. (contra cost)
  • Livrarea se va face către locația indicată de tine, oriunde în România, prin intermediul unor transportatori autorizați care vor garanta și asigura integral valoarea autoturismului.
  • Termenul standard de livrare este de 14 zile lucrătoare.

Cam atât de simplu este întregul proces prin care poți avea mașina visurilor tale, având garanția că achiziția ta este una corectă, fără vicii ascunse și la cea mai bună ofertă de preț. Nu mai punem la socoteală faptul că scutești timp, energie și nervi și vei avea tot timpul lângă tine un specialist care se va asigura că ce vei cumpăra este perfect în regulă din toate punctele de vedere.

Vrei să vinzi mașina pe care o ai acum?

Dacă te afli în poziția în care dorești să îți vinzi mașina pe care o deții deja, îți oferim și această posibilitate: SabAuto îți cumpără autoturismul la un preț real, cu plata integrală. Nu trebuie decât să faci o programare telefonică sau prin e-mail, să te prezinți la sediul nostru cu autoturismul curat, cu toate documentele și cheile contact. În urma unei evaluări care nu durează mai mult de 30 minute, vom stabili prețul de piață al mașinii, îți vom face o ofertă de preț și dacă aceasta va fi în regulă pentru tine, îți vom efectua plata în maxim 1 oră.

Tu ce vrei să faci azi? Să comanzi mașina visurilor tale sau să o vinzi pe cea actuală?

Cautimasina.ro și SabAuto sunt alături de tine la un formular distanță! Te putem ajuta să rezolvi rapid oricare dintre cele două situații!