brand

Mașini lansate înainte de 2010, dar în care merită să investești și azi

Mașini lansate înainte de 2010, dar în care merită să investești și azi

Dacă nici nu erai major în primul deceniu al acestui mileniu, atunci sigur te întrebi de ce ar merita să investești într-o mașină lansată pe piață înainte de 2010. Dar noi, cei cu ceva mai mulți kilometri la bord, știm că europenii de la vremea aceea nu făceau deloc automobile rele, ba unele chiar ar putea concura oricând cu orice bolid electric de acum și nu numai. Nu ne crezi? Iată câteva exemple elocvente și după ce te convingi, caută pe prin anunțuri pe cauțimașină.ro să vezi că avem dreptate!

SUV - Volkswagen Touareg lansat în 2007

Volkswagen Touareg din 2007 a fost prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la Paris din 2006. Pe lângă o schimbare majoră de design, Volkswagen a și îmbunătățit și sistemele de siguranță ale lui Touareg 2017 pentru a include ABS Plus, un sistem avansat de scanare frontală pentru a identifica potențialele obstacole și un sistem de asistență a șoferului Blind Spot.

Aceasta este o mașină grea, echipată cu un motor diesel turbo de 3,0 litri care generează un cuplu de 500 Nm. Motorul diesel Touareg 2017 este cuplat cu o transmisie automată cu 6 trepte de viteză care îți oferă opțiunea de a trece la conducerea manuală după bunul plac.

Volkswagen Touareg din 2017 a fost destinat pieței SUV-urilor premium de ultimă generație și cu siguranță arată ca atare. Acest SUV elegant are un front încărcat cu mult crom și un design actual și modern, mai ales dacă ne referim la farurile și la stopurile sale. Cabina sa este tipică pentru Touareg: mare, spațioasă și luxoasă.

Sedan Premium - Skoda Superb lansat în 2008

Skoda Superb 2008 face parte din linia premium de sedanuri a companiei cehe, o linie care oferă un raport calitate-preț excelent. Este foarte spațios, ușor de condus și unul dintre cele mai accesibile sedanuri de lux de pe piață.

Spațiul din spate pe care îl oferă Superb 2008 este comparabil cu multe dintre popularele sedanuri cu 4 uși, dar are un preț de trei ori mai mic decât concurenții săi.

Modelul Greenline al lui Superb din 2008 are un motor mai mic de 1,6 litri, dar a fost testat pentru a emite doar 64,2 mpg și 119 g/km de CO2. Cu toate acestea, Superb standard este echipat cu un motor TDI de 2,0 litri.

Să conduci un automobil Skoda Superb din 2008 este o experiență foarte plăcută. El este foarte ușor de manevrat, rulează lin pe șosea și navighează în colțuri fără probleme.

Dubiță comercială - Renault Traffic lansată în 2007

Renault Traffic din 2007 a fost reproiectat pentru a oferi pasagerilor săi și șoferului mai mult spațiu, o experiență confortabilă de condus și mai mulți cai putere sub capotă. Aceasta este o dubă comercială ușoară, cu un interior care te face să crezi că te plimbi de fapt într-un sedan.

Versiunea din 2007 a lui Traffic a avut parte de un upgrade elegant la interior, cu adăugarea unui CD player, volan moale, geamuri și oglinzi electrice, scaune decorate cu pânză și un panou de control al aerului condiționat reproiectat.

Renault a pus accent și pe sistemele de siguranță, și a introdus airbag-uri atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Sedan rafinat - Volkswagen Jetta un automobil cu istorie

Modelul Volkswagen Jetta a fost lansat acum mai bine de 40 de ani, dar cea de-a șasea generație Jetta, apărută pe piață fix la finalul perioadei despre care am vorbit până acum, a adus noi niveluri de rafinament popularului sedan și s-a desprins pentru prima dată de clar și răspicat de tradiționalul Golf.

Cu toate acestea, trebuie să reținem că există două modele Jetta diferite din această eră, deoarece Jetta SportWagen a continuat cu designul modelului din generația a cincea. Ambele au funcționat bine cu o pereche de motoare de 2,0 litri (gaz și diesel) sau o unitate opțională de 2,5 litri și 170 de cai putere. Modelele diesel au fost în centrul scandalului privind emisiile VW, dar producătorul de automobile a remediat în cele din urmă situația în cel mai elegant mod cu putință, cu doar o mică pierdere de performanță. SportWagen-urile au un design mai vechi, dar tind să aibă o valoare de revânzare mai mare.