brand

Nu ai găsit încă un anunț de vânzare auto potrivit pentru tine? Comandă mașina dorită cu ajutorul CautiMasina.ro și SabAuto

Nu ai găsit încă un anunț de vânzare auto potrivit pentru tine? Comandă mașina dorită cu ajutorul CautiMasina.ro și SabAuto

Platforma CautiMasina.ro a pregătit pentru tine o nouă funcționalitate în parteneriat cu SabAuto: cu o simplă accesare de pe site a secțiunii Mașini la comandă poți să comanzi mașina favorită din toată Europa și să o primești în 14 zile.

Sab Auto, un parc auto cu experiență de 13 ani pe piață, aduce la comandă mașini noi și rulate din toată Europa în funcție de criteriile, preferințele și bugetul tău.

Probabil te întrebi de ce să folosești o astfel de funcționalitate când sunt atâtea anunțuri de vânzări auto și în țara noastră?

Ei bine, cel mai important aspect este acela că vei avea un consultant dedicat și cu experiență care se va asigura că ceea ce vei cumpăra nu va fi doar ceva ce îți place ci îți va garanta și că totul este în regulă din punct de vedere tehnic și legal.

În acest moment sunt peste 140.000 de anunțuri pe cautimasina.ro cu autoturisme disponibile pentru a fi aduse la comandă din toată Europa și este posibil ca printre ele să fie și autoturismul visurilor tale.

Nu trebuie decât să accesezi secțiunea Mașini la comandă și să navighezi printre anunțurile postate. Pentru fiecare anunț în parte ai o mini descriere, prețul și posibilitatea de a intra în legătură cu un consultant Sab Auto pentru a iniția o discuție de comandă și cumpărare.

Poți alege oricând dintre anunțurile pe care le găsești în secțiunea de pe cautimasina.ro și printr-un singur click să suni direct la Sab Auto pentru a discuta toate detaliile care te interesează sau poți să ceri consultantului să îți caute o mașină cu specificațiile dorite de tine.

Care sunt etapele pentru a-ți comanda mașina dorită?

  1. Inițiezi o cerere de comandă, fie că alegi din anunțurile deja disponibile pe cautimasina.ro, fie că specifici propriile criterii, ce nevoi ai și în ce buget vrei să te încadrezi.
  2. Un consultant SabAuto cu experiență în domeniul achizițiilor auto va căuta și va identifica cele mai bune oferte pentru tine.
  3. Consultantul întocmește un raport despre autoturismul ales de tine care îți va garanta o achiziție transparentă: fără vicii ascunse, descriere detaliată a tututor eventualelor defecțiuni, zgârieturi sau semne de uzură, garanție pentru autenticitatea rulajului și a stării autoturismului, atât din punct de vedere tehnic cât și estetic.
  4. După ce ai te-ai hotărât că vrei autoturismul, poți plăti un avans de 20% sau poți achita valoarea integrală a acestuia.
  5. Autoturismul va fi livrat din orice locație din Europa către sediul Sab Auto.
  6. Specialiștii SabAuto vor efectua o nouă verificare a mașinii pentru a se asigura că aceasta corespunde din toate punctele de vedere.
  7. Consultantul SabAuto se va ocupa și de obținerea numerelor provizorii și de înmatricularea definitivă a autoturismului.
  8. Mașina va fi livrată către locația indicată de tine, indiferent unde ar fi aceasta în România, prin intermediul unor transportatori autorizați care vor garanta și asigura integral valoarea autoturismului.
  9. Mașina va fi livrată către tine în termen de 14 zile lucrătoare.