partner

Descoperă cele mai bune oferte de la partenerul nostru AUTO PARC ROL CRIS

Care sunt cele mai de încredere mărci de mașini în viziunea americanilor?

Care sunt cele mai de încredere mărci de mașini în viziunea americanilor?

Să cumperi o mașină la mâna a doua este o alegere ideală pentru o persoană care dispune de un buget limitat în vederea achiziționării unui vehicul. Piața abundă de mașini second-hand care mai pot alerga pe șosele ani buni de acum înainte, iar dacă folosești platforma cauțimașină.ro, te poți alege cu un chilipir de toată frumusețea!

Pe de altă parte, tocmai această ofertă atât de bogată este un motiv principal pentru care cumpărătorii de mașini uzate se simt atât de încurcați atunci când trebuie să facă o alegere. De aceea, dacă te numeri printre cei care vor să cumpere o mașină veche și ai nevoie de un punct de pornire în căutările tale, ți-am pregătit această listă cuprinzătoare cu câteva din modelele pe care americanii, mari iubitori de comori ascunse, le apreciază în mod special când vine vorba de mașini vechi.

Ce mașini preferă americanii?

Toyoya Prius

Toyota Prius este una din acele mașini pe care americanii cumpătați o preferă în mod special. Ea este ieftină și chiar dacă nu impresionează prin nimic anume, își face de minune treaba când vine vorba pur și simplu de condus. Toyota Prius este o mașină full hibrid, cu un motor electric, economică și cu un volum de emisii de gaze aproape de zero.

Lexus RX 350

Lexus RX 350 este un SUV de mărime medie care oferă șoferilor o experiență de condus uluitoare. Lexus RX 350 este dotată cu un motor puternic, iar interiorul său arată foarte luxos. Această mașină a trecut deja prin câteva generații, dar fiecare dintre ele a adus ceva nou, pe care merită să-l descoperi.

Ford Fusion

În mod oficial, Ford Fusion este una din cele mai populare mașini fabricate vreodată. Ford Fusion a câștigat titlul de Mașina Anului de nenumărate ori, iar dimensiunile sale o fac perfectă atât ca mașină de familie, cât și ca mijloc de deplasare în călătoriile tale de afaceri. Mai mult, Ford Fusion este și destul de convenabilă, iar dacă o mai cumperi și mâna a doua, e chiar un chilipir.

Mini Cooper Hatch

Mini Cooper Hatch este o mașină britanică iconică produsă acum de germani. Ea este atât de stilată și elegantă încât pe bună dreptate atrage toate privirile asupra ei. În ceea ce privește propulsia, Mini Cooper Hatch este dotată cu un motoare de 102 sau 136 de cai putere, fiind astfel acel tip de mașină în care te urci și pornești la drum fără alte griji.

Volvo S40

Volvo S40 este mândria suedezilor, varianta sedan a celebrului station wagon V40. Această mașină a fost produsă între anii 1995-2012 și este un vehicul special conceput pentru familiile care doresc să investească într-o mașină și apoi s-o conducă la nesfârșit.

Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser este o adevărată bestie 4x4, care face față oricărei provocări. Toyota Land Cruiser a fost lansată pe piață în anul 1951 și încă face senzație pentru puterea ei formidabilă. Vrei să traversezi deșertul Sahara? Să faci o excursie în Himalaya? Să traversezi America? Nicio problemă! Toyota Land Cruiser îți îndeplinește orice vis!

Mazda Mx-5/Miata

Mazda Mx-5 este o mașinuță superbă, invidiată de mulți producători de mașini. Ea reprezintă echilibrul perfect între un design care îți ia ochii și o putere de nedescris, datorită motoarelor care se instalează sub capota ei. În plus, fiind o mașină japoneză, Mazda Mx-5 este un vehicul fiabil, în care poți avea perfectă încredere că își va servi mulți ani.

Subaru Forester

Subaru Forester este o mașină de teren foarte fiabilă, care îți oferă control deplin, indiferent de condițiile de vreme.

Toyota Camry

Nu ți se pare, americanii chiar iubesc sincer mașinile japoneze și au și de ce! Toyota Camry nu este singura, ci doar încă una din acele mașini nipone cu istorie, care chiar dacă schimbă unul sau doi proprietari, rămâne la fel de credincioasă scopului ei principal.

Honda Accord

Honda Accord este considerată cea mai de încredere mașină din America. Ea a obținut titlul de bestseller în repetate rânduri și nici nu este greu să ne imaginăm de ce, dacă ne gândim puțin la caracteristicile sale.