brand

Top mașini celebre care au apărut în filme

Când o mașină devine independent de actori un personaj din film, putem spune că brandul și-a făcut treaba așa cum trebuie. Nu mai menționăm faptul, că în compensație în momentul în care o mașină devine faimoasă pentru apariția într-un film, brandul încasează multe puncte la nivel de imagine.

Cum pe noi de la cautimasina.ro ne știți deja că suntem pasionați de domeniul auto, am selectat unele dintre cele mai celebre mașini care au apărut în filme la fel de urmărite pe întreaga planetă.

Multe dintre ele aproape că și-au eclipsat ”partenerii de scenă” și au rămas în memoria publicului un timp îndelungat.

Cu siguranță modelele pe care le veți vedea mai jos nu le vei găsi de vânzare, dar îți garantăm că pe platforma cautimasina.ro găsești cele mai bune oferte pentru mașini noi și second hand, mai ales că ai în același loc toate anunțurile cu vânzări auto postate în peste alte 160 de site-uri de profil.

Top mașini celebre care au apărut în filme

Lotus Esprit în The Spy Who Loved Me

Lotus Esprit S1 a făcut furori când a fost lansat în 1976. Forma emblematică a caroseriei și motorul montat la mijloc au făcut ca modelul să fie un succes instantaneu.

Top mașini celebre care au apărut în filme

Toyota Supra în The Fast And The Furious

Culoarea portocaliei a acestei Supra a rămas în atenția publicului mulți ani și după ce s-a lansat filmul. De fapt, acest model a avut un impact atât de mare asupra publicului, încât mulți șoferi au început să își tuneze mașinile după ce au văzut pelicula.

Top mașini celebre care au apărut în filme

Pontiac Firebird Trans Am în Smokey And The Bandit

Motorul V8 de 6.6 litri face ca modelul să fie unul extrem de puternic iar designul nu dezamăgește nici el. Și practic câte autoturisme ar putea aceeași autoritate ca acest Pontiac să depășească toate mașinile de poliție?

Top mașini celebre care au apărut în filme

Volkswagen Beetle în Herbie

Uneori ne gândim că mașinile noastre sunt chiar niște ființe...și probabil că acest film are și el un rol. VW Beetle era deja un iconic..dar cu acest film pare chiar mai mult de atât.

Top mașini celebre care au apărut în filme

Aston Martin DB5 în Goldfinger

Niciun film din seria James Bond nu este complet fără o mașină impresionantă, iar Aston Martin DB5 este probabil cel mai impresionant dintre toate.

Top mașini celebre care au apărut în filme

Mini Cooper S în The Italian Job

Rolul său din The Italian Job a avut un impact în toată imaginea lui Mini: o mașină premium, care nu te lasă la greu, agilă și suficient de mică pentru a încăpea pe cele mai înguste străduțe.