brand

Condu în stil investind în aceste modele de mașini accesibile, dar elegante!

Condu în stil investind în aceste modele de mașini accesibile, dar elegante!

Dacă nu îți place să renunți la stilul tău elegant de a trăi nici măcar atunci când te sui la volan, însă bugetul nu îți permite să cheltuiești o avere pentru o mașină nouă de lux, atunci ce spui dacă investești într-un model de mașină mai vechi? Noi, echipa cauțimașină.ro, suntem experți în mașini, mai ales atunci când vine vorba de cele vechi, așa că am întocmit un top cu câteva modele pe care ar trebui să le ai în vedere dacă îți place să călătorești în stil.

Porsche Cayenne

Puține mașini se pot compara cu un Porsche Cayenne când vine vorba de călătorit în lux. Spre deosebire de multe alte SUV-uri, acesta este un model sportiv, dar și foarte confortabil și de asemenea poartă în sânge eleganța mașinilor Porsche. Pe de altă parte, dacă investești într-un model standard, trebuie să fii atent pentru că firma a fost destul de zgârcită cu acestea și de aceea, noi considerăm că merită mai mult un exemplar cu specificațiile pe care ți le dorești, chiar dacă costă ceva mai mult.

Porsche Cayenne este echipat cu un motor diesel, V6, care accelerează în doar 7.6 secunde de la 0-100 kilometri pe oră, ceea ce este o performanță impresionantă pentru un membru din familia SUV-urilor care, așa cum știm cu toții, se mișcă mai greu. Porsche Cayenne este și luxos dacă ar fi să-l descriem pe scurt, iar partea cea mai bună este faptul că nu costă decât o mică parte din cât ar fi trebuit să plătești pentru el acum un deceniu.

Audi A6 Avant

Audi A6 este un model de mașină rafinat, dotat cu un motor puternic de 2.0 litri, diesel. Iar dacă ai noroc și investești într-unul cu o cutie de viteze automată, atunci poți să uiți și de grija mediului pentru că un astfel de exemplar poluează foarte puțin.

Portbagajul acestei mașini are o capacitate de 530 de litri, iar dacă culci bancheta din spate, atunci te alegi cu aproape 1000 de litri, un volum impresionant pentru o mașină atât de luxoasă și frumoasă.

Mercedes CLA

Un Mercedes CLA este destul de scump dacă îl cumperi nou, dar la mâna a doua poți să găsești exemplare cu un preț de până la 15.000 de euro. Dintre toate mașinile din lista noastră, Mercedes CLA este una din cele mai sigure, dacă nu poate chiar cea mai sigură, lucru recunoscut oficial și de Euro NCAP, care i-a acordat 5 stele în anul 2013

Mercedes CLA a fost construit pe aceeași platformă ca și Mercedes Clasa A hatchback, lucru pentru care cele două modele împărtășesc multe caracteristici precum: cabina foarte luxoasă, echipamentele de înaltă tehnologie, chiar și pentru standardele actuale și bineînțeles, materialele scumpe la care nu s-a făcut deloc rabat.

Mercedes C 350 e Sport

Mercedes C 350 e Sport este un pionier în rândul mașinilor elegante, special creat pentru oamenii de afaceri. Niciun businessman care investește într-un astfel de model nu are de ce să se plângă la capitolul performanțe, mai ales dacă îl cumpără ca să-l conducă preponderent în oraș.

Singurul inconvenient pe care îl are această mașină este bateria care ocupă cam mult spațiu, ceea ce face ca portbagajul acestui model să nu fie unul din cele mai generoase. Dar, repetăm, Mercedes C 350 e Sport a fost gândită ca o mașină de oraș și pentru scopul în care a fost creată este un model splendid.

BMW Z4

Nou, un BMW Z4 ajunge ușor la 50.000 de euro, dar vechi îl poți găsi și la prețuri de până în 15.000, ceea ce nu este deloc foarte mult pentru o mașină cu performanțele sale. Din punctul nostru de vedere nu există versiunea M a acestui model pentru că Z4 M este identic cu Z4, dar și așa, ne mulțumim cu celelalte caracteristici pe care ni le oferă acest model și putem să trecem cu vederea acest detaliu nefericit.

Sunetul motorului unui BMW Z4 este sublim. Aproape că nu poți să găsești motor mai silențios de atât, ceea ce este un selling point important pentru persoanele cărora le place să călătorească în liniște.