brand

Vrei o mașină 4x4 de la Land Rover? O găsești cu siguranță pe CautiMasina.ro

Vrei o mașină 4x4 de la Land Rover? O găsești cu siguranță pe CautiMasina.ro

Istoria mărcii Land Rover începe în 1948 în Regatul Unit, când primul model a devenit sinonim cu vehiculele cu transmisie integrală de-a lungul anilor, familia de vehicule Land Rover redefinind categoriile 4x4 din întreaga lume.

Primul Land Rover apărut în 1948 era un vehicul utilitar simplu şi ingenios. Fraţii Spencer şi Maurice Wilks, creatorii Land Rover, lucrând la fabrica din Solihull, au proiectat un vehicul simbol ce combina simplitatea utilitară şi calitatea robustă şi fiabilă.

Cu o creştere continuă pe piaţa principală a vehiculelor cu transmisie integrală în anii 60, Land Rover a continuat să evolueze. Cererea pentru calitățile sale incontestabile a crescut şi s-au fabricat versiuni cu ampatament variabil şi stil diferit de caroserie pentru a îmbunătăţi flexibilitatea.

În iunie 1970 a fost prezentat modelul Range Rover care a fost apreciat imediat de către public.

Ediţia Range Rover Vogue a ajuns să simbolizeze cel mai nou pachet de dotări de siguranţă. O a doua generaţie Range Rover a fost introdusă în 1994, modificările mecanice vizând versiunile mai puternice ale motorului V8. În 2001 a fost lansat noul Range Rover, un vehicul de lux cu suspensii, tren de rulare şi design noi.

Primul model Discovery lansat în 1989 a venit la rândul său cu tehnologii avansate, precum tracţiunea integrală permanentă 4x4 şi tehnologie Hill Descent Control (control la coborârea în pantă) ca dotare standard.

Iată ce modele Land Rover poți găsi pe cautimasina.ro, atât în categoria de mașini noi, cât și în cea de mașini second hand: Defender, Discovery, Discovery Sport, Evoque, Freelander, Range Rover, Range Rover Sport, Velar.

Cum găsești mașina potrivită pentru tine marca Land Rover pe cautimasina.ro?

Intră în secțiunea Caută din site, alege brandul Land Rover și completează criteriile care sunt importante pentru tine: model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului.

Cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare pentru modelele Land Rover disponibile din momentul căutării tale.

Mai mult, pentru fiecare anunț în parte există o descriere amplă, însă nu doar din punct de vedere al caracteristicilor mașinii, așa cum sunt ele prezentate pe alte site-uri de profil.

Dincolo de prezentarea modelului, a anului de fabricație, dotări și tot ce mai conține un anunț clasic de vânzare auto, am creat niște algoritmi care oferă posibilitatea de a verifica istoricul mașinii și de analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Poți vedea de asemenea ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație sau puterea motorului.