brand

Jocuri în mașini: Un dezastru în devenire?

Jocuri în mașini: Un dezastru în devenire?

Industria auto a avut mereu parte de tehnologii inovatoare care au dat o altă față noilor modele. În ultimii ani au apărut tot mai mulți oameni cu idei care mai de care mai interesante și unul dintre ei este Elon Musk, unul dintre fondatorii Tesla.

Tehnologia avansată a dat naștere unor personalități din industria auto să vină cu idei care au schimbat complet ceea ce se întâmplă în zilele noastre. Mașini care se conduc singure, care comunică între ele și multe altele. Mai mult decât atât, Tesla este una dintre primele companii care au făcut un pas important care îi vizează pe oamenii pasionați de activitățile recreative care implică internetul, precum cea de cazino online, jocuri de realitate virtuală sau dintre cele mai populare ale momentului.

Se încearcă ca modelele Tesla S și Tesla X care vor fi următoarele vehiculele electrice ale companiei conduse de Elon Musk vor beneficia de biblioteca Steam, cum anunță site-ul notateslaapp.com. Lucrul acesta înseamnă că pasionații de jocuri vor avea la dispoziție mii de posibilități pentru ca oamenii să se distreze pe timpul călătoriei lor cu mașinile companiei.

Este o veste foarte bună pentru acele persoane care aleg să se distreze la jocuri de noroc, fie la jocuri precum Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2 și multe alte titluri cap de afiș din biblioteca Steam. Pe de altă parte, există și mai multe aspecte menite ca oamenii să își pună un serios semn de întrebare. Iată și de ce

Autoturismele care conduc singure, o invenție care a pus reale probleme

De la implementarea sistemului inteligent pe automobilele Testa de care Elon Musk s-a declarat mândru. Una dintre inovații a fost și pilotul automat pe care compania l-a dezvoltat și montat pe modelele sale. Cu toate acestea lucrurile nu au decurs deloc așa cum s-au așteptat inginerii acestei companii. În anul 2022 o mașină Tesla a fost implicată într-un accident în care două persoane au decedat.

„Înregistrările de date recuperate până acum arată că funcția de pilot automat nu era activată” scria Musk pe Twitter ca o primă reacție a companiei pe care o conduce referitoare la accidentul care a avut loc în Texas.

În anul 2022, doi bărbați au decedat în urma unui accident în care a fost implicată o mașină Tesla. Contrar declarației magnatului american, polițiștii au declarat că nimeni nu se afla la volan, ceea ce s-ar presupune că aceștia ar fi mizat pe funcția pilot automat.

Jocurile în mașină, o formă de distracție sau un dezastru anunțat?

Jocurile indiferent de natura lor sunt menite să ne distragă atenția de la problemele de zi cu z. Reprezintă acel moment al zilei când vrei doar să te relaxezi și să uiți de probleme, iar odată cu implementarea miilor de jocuri de pe platforma Steam direct în mașinile Testa, lucrurile se pot complica. La o primă impresie decizia este una cât se poate de bună, însă depinde cum privesc și oamenii lucrul acesta.

A te juca direct din mașină dacă stai pe locurile din spate nu ar face nimic altceva decât să distragă atenția șoferului. Deja numărul mare de accidente petrecute din cauza problemelor cauzate de utilizarea necorespunzătoare a telefonului mobil reprezintă o problemă la care autoritățile par că nu găsesc o soluție.

Pe de altă parte, tehnologia implementată de compania Tesla pentru produsele sale este de calitate superioară. Pilotul automat nu ar face decât să permită șoferului să se relaxeze alături de cei din mașină. Nu este doar cazul mașinilor Tesla, ci în Statele Unite ale Americii o echipă de ingineri Google au testat deja mai multe modele de autoturisme care pot să se conducă singure. Concluzia la care au ajuns este că tehnologia folosită și laserele montate pe mașină sunt foarte bine poziționate încât șoferul să fie în perfectă siguranță.