brand

Ghid pentru cumpărarea unei mașini ca străin în Europa

Nu este problema cumpărării unei mașini. Dacă nu aveți o adresă valabilă și un permis de ședere temporară, este aproape imposibil să înmatriculați un vehicul în fiecare țară europeană. Conducerea fără permis oficial este ilegală. Există câteva metode pe care le puteți încerca pentru a vă transforma visul unei călătorii în Europa.

Ghid de cumpărare a mașinii din Marea Britanie

Nerezidenții par să cumpere și să dețină o mașină cu cea mai mare ușurință în Regatul Unit. Poate pentru că ei presupun că ești un rezident în mentalitatea lor insulară și nu se deranjează să cerceteze asta. Înregistrarea este posibilă dacă aveți o adresă la care să primiți corespondența despre vehicul. Posibil puteți folosi adresa unui prieten sau membru al familiei sau puteți convinge un hotel sau un dealer de mașini să facă acest lucru.

În continuare, să găsești o companie de asigurări care să te acopere fără permis de conducere din Marea Britanie nu este la fel de simplă ca să joci un joc online precum casino.netbet.ro. Obțineți o asigurare completă cu cardul verde care acoperă țările pe care intenționați să le vizitați. Asigurați-vă că acoperă toate țările pe care intenționați să le vizitați. Este rar să obțineți acoperire pentru toată Europa cu o asigurare auto standard din Marea Britanie, iar șederea „în străinătate” este permisă doar pentru 60 de zile. Diverse companii de asigurări din Marea Britanie fac acest lucru, așa că, ca în cazul oricărei polițe de asigurare, citiți literele mici pentru a vă asigura că sunteți asigurat în timpul vacanței.

Ghid pentru cumpărarea unei mașini ca străin în Europa

Vehiculele nu sunt ieftine pe piața din Marea Britanie. Cheltuirea în lire sterline este aceeași cu a cheltuiți în euro pe cealaltă parte a canalului. Țările de Jos și Germania oferă un raport calitate-preț mai bun. Majoritatea mașinilor vândute în Marea Britanie vor fi, desigur, cu volanul pe stânga, în timp ce restul Europei este doar cu volanul pe dreapta. În anumite circumstanțe, acest lucru poate fi periculos.

Schema de mașini noi din Franța - Închiriere pe termen lung

Franța are o schemă inovatoare care permite străinilor din afara UE să cumpere mașini fără a plăti TVA. Le pot conduce prin Europa înainte de a le răscumpăra și de a le vinde companiilor de închiriere. Franța vă permite să conduceți un nou Peugeot, Citroen sau Renault.

Deoarece dețineți mașina din punct de vedere tehnic, vă puteți solicita asigurarea și puteți înregistra vehiculul sub numele dvs. La vânzarea înapoi producătorului, TVA-ul nu trebuie să fie transferat următorului client pentru că l-ai condus pe tot continentul. Există o poliță de asigurare inclusă și taxa de drum, care este un preț destul de bun.

Există o mulțime de locuri în afara Franței pentru a vă ridica și lăsa mașina, iar perioada de închiriere este de 17 zile. Cu toate acestea, veți plăti mai puțin atunci când preluați și predați în Franța. Deci, deși aceasta nu este cea mai ieftină metodă, vă veți bucura de libertatea de a deține mașina și vă veți descoperi pe deplin Europa fără bătăi de cap.

Cumpărarea unei mașini noi din programul european de livrare

Nu vor fi economii din utilizarea acestei metode, dar fiecare producător cu prezență în SUA are un program de livrare european pentru a obține o imagine completă. Mașina este achiziționată în SUA, expediată în Europa, ridicată acolo, bucurată câteva zile și apoi returnată producătorului. După aceea, vehiculul este trimis în țara dumneavoastră la un preț negociat. Mai multe mărci de mașini funcționează în mod similar, inclusiv Maserati, BMW și Porsche. Majoritatea mărcilor oferă chiar și cazare și zboruri. Chiar dacă nu vă va economisi bani pentru o închiriere pe termen lung, este cel mai distractiv mod de a cumpăra un autoturism nou.

Aduceți-vă propria mașină

Există șanse mari să aveți o mașină perfectă pe care să o luați în călătorii lungi chiar acolo, pe aleea pe care vă place să o conduceți. În loc să expediezi sau să te muți înapoi, de ce să nu-l trimiți în Europa și te poți bucura de priveliștile și sunetele de pe continent în ritmul tău? Nu este ieftin să expediezi o mașină peste tot pe planetă, dar ar putea merita dacă ai cheltuit mulți bani construind mașina de aventură perfectă de-a lungul anilor. Fiecare transport ar trebui să coste aproximativ 1500 USD. Este o țară scutită de taxe și puteți rămâne cât timp vă permite viza, iar vehiculul nu este restricționat. După ce ați petrecut următoarele 90 de zile în afara spațiului Schengen din est, vă puteți întoarce în spațiul Schengen după alte 90 de zile. O altă idee este să traversați continentul în Asia sau Africa în loc să-l trimiteți înapoi și să vă continuați călătoriile. Apoi, în loc să-l trimiți acasă, poți conduce acasă.

Concluzie

Ca străin, cumpărarea și deținerea unei mașini nu este la fel de ușor ca în Australia sau în Statele Unite. Este aproape imposibil să faci afaceri în mod legal fără reședința și adresa în orice țară europeană. Utilizarea plăcilor de export germane este un exemplu de soluție de lacune. Unele dintre celelalte sunt scumpe deoarece vehiculul este unul nou. Cumpărarea unei mașini second hand de la o companie din Țările de Jos sau Marea Britanie este cea mai ieftină și comună modalitate.