brand

De unde își cumpără mașini vedetele din România?

De unde își cumpără mașini vedetele din România?

Te-ai obișnuit să vezi vedetele din România conducând bolizi de zeci de mii de euro în videoclipurile de la televizor și nu numai. Dar te-ai întrebat vreodată de unde le cumpără și cât costă mai exact? Ca să-ți răspundem la aceste dileme am făcut noi puțină cercetare și am întocmit acest articol unde vom vorbi în detaliu despre pasiunea pentru automobile a vedetelor române.

Liviu Vârciu

Liviu Vârciu nu deține un singur automobil, ci o întreagă colecție. El nu este pasionat de automobile pur și simplu, ci și de tot ceea ce ține de recondiționarea acestora. Una din bijuteriile din colecția lui Liviu Vârciu este chiar frumusețea care a apărut în videoclipul Ochii tăi - o Barchetta din 1996 e culoare galbenă, dar pe lângă mai stau confortabil acolo și automobile de epocă și nu numai. Pe de altă parte, Liviu Vârciu declară că automobilele sale nu valorează chiar o avere întrucât este vorba de mașini vechi. În cadrul programului Xtra Night Show, Liviu a spus că pe cea de epocă nu a plătit decât 3.500 de euro, iar cea mai scumpă e un SUV pe care îl și folosește pentru drumurile sale de zi cu zi.

Adrian Mutu

Circulă pe internet o poveste amuzantă despre Adrian Mutu care se pare că ar fi fost trimis de celebrul Ronaldo la parcarea 3, în Milano, la Inter, când l-ar fi văzut coborând dintr-un Alfa Romeo pus la dispoziție de club. Dar în realitate însă, nici Adrian Mutu nu este o vedetă chiar modestă la capitolul mașini. El deține un Porsche Panamera care valorează peste 100.000 de euro nou și un Porsche Cayenne GTS cam de aceeași valoare. Iar pentru drumurile din România, se pare că fotbalistul mai are în vedere achiziția unui Audi Q8 care după părerea lui se potrivește de minune la infrastructura noastră.

Lino Golden

Lino Golden, conduce un Porsche de 20.000 de euro, un Mercedes C Cabrio de 55.000 de euro pe care se pare că l-ar fi și tunat, dar nu oricum, ci aplicându-i tratamente în valoare de 80.000 de euro pentru a-l transforma într-un linomobil care cu greu mai amintește de aspectul original al acestui model de mașină.

Mario Fresh

Ginerele celebrei prezentatoare TV, Andreea Esca, nu o duce deloc rău în ceea ce privește banii de care dispune, sau cel puțin așa putem deduce după mașina pe care o conduce. Se pare că el a fost zărit de mai multe ori de diferiți fani într-un automobil de lux, un Audi model S-line, a cărui valoare se pare că ar fi în jur de 50.000 de euro.

Gabi Tamaș

Cu toate că a fost văzut recent la volanului unui Mercedes conducând cu peste 200 de kilometri la oră în Israel și a deținut la un moment dat și un Audi R8 de aproximativ 150.000 de euro, în acest moment Gabi Tamaș nu mai are mașină personală și umblă în mașini împrumutate de la colegi.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu este una din acele vedete din România care își schimbă mai des look-ul decât mașina. Pentru frumoasa brunetă contează mai mult cum arată decât ce conduce, așa că nu se ferește de a fi văzută de ani buni în aceeași mașină cu care ne-a obișnuit deja.

Smiley

Și Smiley se pricepe bine de tot la mașini pentru că în general poate fi văzut la automobilul Jaguar hibrid de culoare roșie pentru care se pare că a scos din buzunar aproximativ 30.000 de euro. Nu prea mult, ai putea spune, mai ales având în vedere faptul că este vorba despre o vedetă de calibrul lui Smiley. Dar în realitate, tocmai acest mic detaliu demonstrează că celebrul cântăreț nu se uită neapărat după modele consacrate, ci îi place să descopere bijuterii ascunse.

Tu cum îți satisfaci setea de automobile? Indiferent dacă te pasionează ideea de a recondiționa mașini care au trecut deja de prima tinerețe sau dacă preferi mașinile noi, dă-ți întâlnire cu noua ta iubire prin intermediul platformei cauțimașină.ro! Cu ajutorul acestui agregator de anunțuri nu numai că vei putea descoperi toate exemplarele care se potrivesc bugetului și așteptărilor tale, ci vei putea și cumpăra mașinile care te interesează la prețul corect.

Te-au impresionat și inspirat alegerile vedetelor române? Să știi că toate starurile despre care au vorbit în acest articol cumpără mașini de la partenerul cautimasina.ro - Sabauto. Merită să arunci și tu o privire!