brand

Vrei să îți cumperi un autoturism nou sau second hand? Folosește platforma CautiMasina.ro

Vrei să îți cumperi un autoturism nou sau second hand? Folosește platforma CautiMasina.ro

Procesul de a cumpăra o mașină, fie că vorbim despre una second hand fie că ne referim la una nouă, este unul destul de dificil care implică resurse de timp, răbdare și bineînțeles, bani.

Pentru a alege un autoturism potrivit pentru noi și care să se încadreze în toate cerințele pe care le avem, fie că luăm în calcul aspecte ca design, performanțe tehnice și de consum, fiabilitate sau buget, este necesar să alocăm timp pentru a face cea mai sigură investiție.

Și cum pentru 2022, timpul pare cel mai puțin lucru pe care îl avem, pe piața serviciilor auto a apărut o platformă inteligentă, interactivă și extrem de ușor de utilizat care ne ajută să găsim autoturismul dorit în cel mai eficient mod: cautimasina.ro.

Spre deosebire de alte site-uri unde găsim postate anunțuri cu vânzări auto, platforma cautimasina.ro înglobează toate anunțurile postate în peste 160 de alte site-uri de profil cunoscute sau mai puțin cunoscute. Pe scurt, pe cautimasina.ro ai în același loc toate anunțurile cu vânzări auto din țara noastră.

Totuși de ce să folosești platforma cautimasina.ro dacă ești în plin proces de achiziție a unui autoturism?

Mai jos îți punctăm câteva beneficii ale platformei pe care cu siguranță nu le vei găsi pe oricare altă aplicație din România:

Platforma cautimasina.ro poate fi folosită gratuit

Scopul principal încă de la lansarea platformei a fost acela de intermedia cererea și oferta în ceea ce privește vânzarea de autoturisme în cel mai eficient mod posibil. De aceea, toate funcționalitățile platformei pot fi folosite gratis, fără să trebuiască să plătești ceva.

Cautimasina.ro poate fi folosită fără să îți faci cont

Pentru accesarea platformei nu este nevoie să completezi date, formulare, să îți faci cont sau să reții parole. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul cautimasina.ro și te poți bucura de ceea ce îți oferă acesta: poți căuta modelele sau mărcile favorite în funcție de criterii avansate sau poți naviga printre ofertele existe, accesând una dintre cele 3 secțiuni disponibile: Mașini Noi, Mașini Second Hand și Mașini Verificate.

Prin utilizarea platformei cautimasina.ro câștigi timp prețios în găsirea autoturismului perfect pentru tine

Dacă ai deja un model favorit poți găsi toate anunțurile de vânzare postate așa cum îți spuneam încă de la început în peste 160 de alte site-uri de profil de la diverse persoane fizice sau dealeri auto, completând câteva criterii simple ca: brand, model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei, al combustibilului sau al transmisiei.

Cautimasina.ro îți oferă mai mult decât o descriere clasică a mașinii

Știm că ești obișnuit ca atunci când cauți să cumperi o mașină prin intermediul mediului online să găsești doar date despre aceasta ca an de fabricație, kilometri, detalii despre opțiuni, fotografii și contactul vânzătorului.

Cautimasina.ro îți aduce pe lângă toate acestea, folosind niște algoritmi inteligenți, o descriere completă a mașinii, dincolo de prezentare clasică.

Pentru fiecare anunț în parte vei găsi analize detaliate care te vor ajuta să faci alegerea potrivită:

  • analiză preț: vezi prețul cerut de vânzător și prețul mediu pentru mașini și modele cu aceleași caracteristici
  • analiză depreciere: afli cât s-a depreciat în anii următori lansării modelul dorit de tine
  • analiză kilometraj: vezi cam care este numărul mediu de kilometri pe care ar trebui să îi aibă un autoturism fabricat în anul pe care îl cauți tu
  • analiză de consum: afli consumul urban, extra urban și mixt
  • rating Euro NCAP: vezi ce note a obținut mașina la testele de siguranță
  • statistici despre modelul și anunț: vechime anunț, detalii despre vânzător, în cât timp se vinde un model similar cu cel căutat de tine
  • nota generală a mașinii: nota oferită de cautimasina.ro ia în considerare prețul, kilometrajul, dacă seria mașini (VIN) este prezentă în anunţ, dacă mașina apare că a fost implicată într-un accident, dacă vânzătorul oferă garanție, profilul vânzătorului și dacă anumite informații importante sunt oferite de vânzător (tipul de combustibil, tipul de transmisie etc)
  • oferte similare

Poți comanda direct pe platforma cautimasina.ro raport cu istoricul autoturismului sau poți solicita o verificare a acestuia din partea unor specialiști

Prin intermediul platformei poți comanda direct către doi parteneri autorizați:

  • raport cu istoricul mașinii: verificare accidente, istoric rulaj, verificare furt, istoric de vânzare a mașinii în România, istoric RAR, informații generale bazate pe VIN
  • verificare fizică a mașinii: dacă nu ai timp tu să mergi să vezi mașina, poți apela la specialiști care pot să o testeze pentru tine. Aceștia îți vor face un raport complet ce va conține fotografii detaliate ale mașinii, rezultatele de la tester, istoric despre eventuale accidente și revopsiri, dacă există suspiciuni de kilometraj modificat, preț de achiziție și cheltuieli ulterioare de întreținere, acte necesare pentru înmatriculare