brand

Cum să închiriezi mașini de la Bavaria Mobility cu reducere?

Cum să închiriezi mașini de la Bavaria Mobility cu reducere?

Când vine vorba de închirieri de mașini, Bavaria Mobility este una din primele companii peste oferta cărora trebuie să arunci o privire. Bavaria Mobility are o istorie de peste 15 ani în domeniul serviciilor de închirieri de automobile premium și încă de la înființare a avut ca principal obiectiv satisfacerea tuturor așteptărilor clienților săi, din toate punctele de vedere, în ceea ce privește: calitatea, siguranța și confortul.

Pe termen lung, Bavaria Mobility urmărește să ofere amatorilor și pasionaților de mașini un serviciu inovativ, de cea mai bună calitate, cu oferte cu un raport excelent preț/performanță.

Cei care nu reușesc să se decidă asupra mașinii potrivite pentru nevoile lor, pot lua legătura cu personalul Bavaria Mobility, talentat, bine pregătit și foarte motivat, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții.

Bavaria Mobility face parte din Grupul Automobile Bavaria România și dispune de o flotă impresionantă de automobile noi, din gama BMW, cu o perioadă foarte scurtă de rulaj întrucât sunt reînnoite periodic, din jumătate în jumătate de an.

Dacă nevoie de o mașină de la Bavaria Mobility, poți face o vizită într-unul din birourile companiei, în București, Otopeni sau Timișoara, ori poți solicita o livrare la cerere, oriunde în România și chiar și în afara granițelor acesteia.

Cum să închiriezi mașini de la Bavaria Mobility în cel mai convenabil mod posibil?

Bavaria Mobility pune la dispoziția clienților săi foarte multe tipuri de oferte. De exemplu, poți profita de Oferta de Weekend prin care ești încurajat să profiți de timpul tău liber și să explorezi locuri noi, de vineri până luni, plătind un preț foarte convenabil pentru mașina ta închiriată.

Oferta 7 + 1 pe de altă parte, îți permite să închiriezi mașina ta preferată o zi întreagă gratis, dacă ai închiriat-o deja pentru o perioadă de o săptămână. Practic, 7 zile o conduci pe banii tăi, iar în cea de-a 8-a ți se permite s-o conduci fără să plătești nimic, din partea casei.

Aceeași regulă se aplică și pentru orice perioadă de închiriere de 14 zile. După ce ai condus-o două săptămâni întregi, mașina care îți place mai stă cu tine încă două zile fără să mai plătești nimic în plus pentru ea.

Foarte convenabil este închiriezi mașinile Bavaria Mobility și pentru perioade de câte o lună deoarece dacă plătești pentru 25 de zile, 5 zile le primești gratuit, ca să te bucuri de ele așa cum se cuvine!

Nu în ultimul rând, și pe departe cea mai profitabilă ofertă, este să profiți de codul #cautimasina atunci când programezi o rezervare. Parteneriatul dintre platforma cauțimașină.ro și Bavaria Mobility îți aduce acest cod care îți oferă o reducere de 5% la orice mașină închiriată și, dacă optezi și pentru oferta 25 din 30, practic poți conduce nu 5, ci 6 zile gratis! Dar este la fel de profitabil și utilizat împreună cu alte oferte, sau pur și simplu, când închiriezi o mașină pe o durată mult mai scurtă de timp, ca să plătești mai puțin.

De ce să optezi pentru Bavaria Mobility atunci când vrei să închiriezi o mașină?

Ai nevoie de un automobil de primă clasă, dar nu ai în plan să achiziționezi unul în perioada imediat următoare? Atunci Bavaria Mobility îți oferă alternativa ideală la leasingul operațional și cel financiar.

Cu Bavaria Mobility beneficiezi și de un contract de închiriere perfect flexibil, atât din punct de vedere al utilizării mașinii pentru care ai optat, cât și în ceea ce privește schimbarea sau predarea ei.

Mai mult, în toată România, Bavaria Mobility este singura companie care oferă soluții de mobilitate dedicate în exclusivitate unui brand premium. Nu mai există altă companie românească de închirieri unde toate mașinile să aparțină unui brand de primă clasă.

De asemenea, la modul general, merită să optezi pentru închirierea unei mașini în locul cumpărării ei dacă vrei să uiți de problemele legate de înmatriculare, asigurări, taxe și impozite, mentenanță, schimbarea anvelopelor și tot ceea ce presupune stăpânirea unui automobil.

În concluzie, Bavaria Mobility te ajută să economisești timp și resurse importante, dar nu oricum, ci beneficiind în același timp de toate avantajele unuia din cele mai importante și bine cotate branduri de automobile de pe piață.