brand

Topul celor mai spectaculoase mașini conduse de vedetele din România

Topul celor mai spectaculoase mașini conduse de vedetele din România

Te-ai întrebat vreodată în ce fel de mașini le place să se plimbe vedetelor din România? Tinere, frumoase și cu bugete mai mari decât ne-am putea imagina vreodată noi, restul, starurile din România nu se sfiesc să arate tuturor dragostea lor pentru mașini.

Unele dintre își privesc bolizii ca pe niște fortărețe imposibil de pătruns, pe patru roți, în timp ce altele pur și simplu le colecționează de dragul divertismentului sau ca să atragă și mai mult atenția asupra lor.

Multe vedete de top din țara noastră se plimbă pe șoselele din România și uneori chiar și peste granițele țării în mașini de zeci de mii de euro, dar din câte am văzut până acum prin garajele lor, acestea sunt cele mai impunătoare cinci care au atras atenția echipei cauțimașină.ro.

BMW seria 5 condus de Daniela Crudu

Fosta asistentă de televiziune, Daniela Crudu, greu de recunoscut acum după ce a trecut de mai multe ori prin experimentele chirurgilor esteticieni - reușite de altfel - a primit de la unul din bărbații care îi animă viața un BMW seria 5, cu mulți cai putere și un aspect pe măsura celei care îl conduce. Dar din păcate, după o vizită în cartierul unde sexy Cruduța s-a născut și a crescut, bolidul a rămas fără sigla sa emblematică, ce îi conferă atât de multă personalitate, așa că se pare că și el va avea nevoie de niscaiva intervenții.

Porsche Cayenne condus de Pepe

Și Pepe este o vedetă excentrică atunci când vine vorba de mașini. El deținea deja un Mercedes-Benz CLS de primă clasă, dar ca un adevărat fan al mașinilor scumpe, a mai achiziționat și un Porsche Cayenne de curând. Și ca să îți dai seama mai exact cât de excentric este acest solist cu greutate, el a declarat pentru un website celebru de mașini din țara noastră că nu-și păstrează mașinile prea mult, fie ele și din cele mai scumpe, ci le schimbă imediat ce ies din perioada de garanție. Tot pe același website, Pepe mai povestește cu nostalgie și de prima sa mașină pe care a deținut-o vreodată, pe vremea când încă se număra printre muritorii de rând, un Volkswagen Polo, vehicul mai din popor în comparație cu cele în care se urcă acum.

Jaguar F-Pace condus de Smiley

Cel mai zâmbăreț solist din România, cu toate că până nu de mult toată lumea îl credea die hard fan al brandului Mercedes-Benz, se pare că și-a schimbat orientarea și a investit mai nou într-un Jaguar F-Pace, pe care îl conduce cu foarte multă prudență, exact așa cum ne-a obișnuit și până acum. Dacă îți place de Smiley la fel de mult ca și nouă, avem o veste bună pentru tine! Să știi că nu trebuie să te uiți mereu în trafic după un cap de bărbat cu o claie neagră de păr ca să ai șansa să-l zărești, ci pur și simplu poți să verifici plăcuțele de înmatriculare de la Jaguar-urile negre care trec pe lângă tine deoarece a lui Smiley are numărul B 140 HHH - aluzie la casa sa de discuri Hahaha Production - și este imposibil de ratat.

BMW X5 condus de Loredana Groza

La fel ca și Daniela Crudu, Loredana Groza adoră să facă tot felul de schimbări în viața ei. Frumoasa cântăreață nu a arătat niciodată atât de bine ca acum și chiar dacă la fel ca Smiley ne-a obișnuit până în prezent s-o privim la volanul unor bolizi Mercedes-Benz, care mai de care mai elegante, se pare că a trecut la SUV-uri, și nu de oricare, ci un BMW X5 care i se potrivește ca o a doua piele.

Range Rover Velar condus de Inna

Inna s-a declarat îndrăgostită peste cap de noul său Range Rover Velar și o credem pe cuvânt la ce navă spațială conduce. Pe de altă parte, unii ar putea spune că artista a cam exagerat cu mașinile și dă cam mulți bani pentru ele, dar e imposibil să-i purtăm pică deoarece, în egală măsură, frumoasa brunetă se implică în tot felul de cauze umanitare, luptând în special pentru drepturile copilului.