Cele mai scumpe masini pe care le poti cumpara in Romania

Pentru ca ne place sa ne mai si distram la CautiMasina.ro ne-am gandit ce am putea sa cumparam daca, intamplator, am primi 1 milion de euro pentru a cumpara o masina. Cu milionul “imaginar” in cont, ne-am apucat de cumparatori, si, pentru ca nu vrem sa ne zgarcim, am zis sa cumparam cele mai scumpe masini din Romania. 

Si pentru ca nu vrem sa avem “dubluri” in garaj, am inclus in lista cel mai scump exemplar dispobil la momentul de fata.

10. Ferrari GTC4 LUSSO - 248.710 euro

Ferrari GTC4 LUSSO
Sa incepem topul cu un Ferrari de “familie” si anume un hatchback. Asa ca daca vrei un o masina “sport” dar si practica, si ai, nu ca noi, ci pe “bune”, un milion de euro, poti sa iti cumperi acest model.
O lista completa cu toate anunturile Ferrari GTC4 LUSSO din Romania si Europa poate fi gasita pe CautiMasina.ro.

9. Bentley Continental - 273.581 euro

Bentley Continental
Pe penultimul loc gasim rivalul de-o viata a lui Rolls-Royce, Bentley. Pentru mai putin de o treime din bugetul nostru, putem sa ne cumparam acest Bentley Continental, cu “numai” 635 CP si o aceleratie de 3.8 seconde.
O lista completa cu toate anunturile Bentley Continental din Romania si Europa poate fi gasita pe CautiMasina.ro.

8. Rolls-Royce Wraith - 279.980 euro

Rolls-Royce Wraith
Cu un mix excelent de lux si performanta, acest model este indicat pentru cine vrea sa intre in lumea Rolls-Royce, dar vrea sa aibe si un pic de performanta. Nu va asteptati sa fie un Ferrari sau Lamborghini, performanta aici fiind una “luxoasa” marca Rolls-Royce.
O lista completa cu toate anunturile  Rolls-Royce Wraith din Romania si Europa poate fi gasita pe CautiMasina.ro.

7. Rolls-Royce Dawn - 312.851 euro

Rolls-Royce Dawn
Pe locul 7 gasim un Rolls-Royce Dawn putin peste 300.000 euro. Daca preferi mai mult luxul decat performanta si daca vrei sa faci un upgrade de la locul anterior, acest este modelul perfect pentru tine.
O lista completa cu toate anunturile  Rolls-Royce Dawn din Romania si Europa poate fi gasita pe CautiMasina.ro.

6. Lamborghini Urus - 315.980

Lamborghini Urus
Am ajuns si la cel mai “furios” SUV din lista noastra, un Lamborghini Urus de 316.000 euro. Acest “monstru” are 650 CP si atinge suta in doar 3.4 secunde. Născut în familia Volkswagen, sub aripa Audi, una dintre cele mai avansate și înstărite când vine vorba de tehnologie auto, Lamborghini Urus nu duce lipsă de absolut nimic. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai avansate SUV-uri existente pe piață în acest moment.
O lista completa cu toate anunturile  Lamborghini Urus din Romania si Europa poate fi gasita pe CautiMasina.ro.

5. Ford GT - 350.000 euro

Ford GT
Am ajuns si la masina de colectie din topul nostru, un Ford GT ce a reusit sa-l vrajeasca chiar si pe Jeremy Clarkson de la Top Gear. Cu o putere de 700 de cai si un rulaj de 7.100 KM, acest model este intr-adevar unul de colectie.
O lista completa cu toate anunturile  Ford GT din Romania si Europa poate fi gasita pe CautiMasina.ro.

4. Rolls-Royce Ghost - 362.950 euro

Rolls-Royce Ghost
Masina perfecta pentru cine vrea un sedan de lux de la Rolls-Royce, dar nu vrea sa treaca direct la Phantom. Acest model este perfect pentru cineva care vrea sa conduca si sa nu fie condus.
O lista completa cu toate anunturile  Rolls-Royce Ghost din Romania si Europa poate fi gasita pe CautiMasina.ro.

3. Ferrari 488 Pista - 414.999 euro

Ferrari 488 Pista
Cel mai scump Ferrari disponibil in Romania este un Ferrari 488 Pista din 2020, o nebunie de masina cu 721 CP care poate atinge 100KM in doar 2.3 secunde. Este adevarat ca in traficul din Romania nu o sa ai prea multe sanse sa testezi aceasta performanta, insa, daca ai 415.000 euro disponibili, acest model este perfect.
O lista completa cu toate anunturile  Ferrari 488  din Romania si Europa poate fi gasita pe CautiMasina.ro.

2. Rolls-Royce Phantom - 433.160 euro

Rolls-Royce Phantom
Cu o silueta de neuitat si cu un brand sinonim cu luxul si opulenta, pe locul trei gasim Rolls-Royce Phantom,  limuzina la care toti miliardarii viseaza. Adesea comparat cu o barca din perspectiva senzatiei de plutire peste asfalt, acest model are si un pret comparabil cu una (433.160 euro).
O lista completa cu toate anunturile  Rolls-Royce Phantom  din Romania si Europa poate fi gasita pe CautiMasina.ro.

1. Rolls-Royce Cullinan - 459 980 euro

Rolls-Royce Cullinan
Pentru ca denumirea acestui model  Rolls-Royce vine de la cel mai mare diamant descoperit vreodata si pretul este unul pe masura, insa mai ramanem cu aprope jumatate din milionul nostru asa ca noi suntem multumiti.
Acest BMW deghizat in haine de designer se situaza intre  Ghost si  Phantom  si dispune de cele mai noi sisteme de siguranta, insa, pastreaza si traditionalul lux cu care Rolls-Royce si-a obisnuit clientii.
O lista completa cu toate anunturile  Rolls-Royce Cullinan  din Romania si Europa poate fi gasita pe CautiMasina.ro.