brand

Cele mai rapide rute auto pentru a ajunge la Aeroportul Otopeni

Cele mai rapide rute auto pentru a ajunge la Aeroportul Otopeni

Indiferent din ce parte a tarii pleci, poate fi destul de simplu sa ajungi la Aeroportul Otopeni daca stii ce ruta sa alegi. Citeste in continuare pentru a afla care sunt cele mai eficiente trasee pe care le poti alege in functie de locul de plecare.

  • Din Nordul si centrul tarii (Transilvania, Maramures): cel mai rapid drum este prin Sibiu, pe A1, urmat de A3 pana la Bucuresti, apoi DN1 pana la Otopeni. Aceasta ruta te va tine departe de aglomeratia oraselor pana te apropii de destinatia finala.
  • Din Vest (Banat, Crisana): alege A1 spre Bucuresti. E rapid, iar autostrada e in stare buna. Vei avea o calatorie linistita si vei ajunge rapid la destinatie.
  • Din Sud si Sud-Est (Oltenia, Dobrogea): drumul ideal pentru cei din Dobrogea este A2 si A1 pentru cei din Oltenia, urmand apoi indicatiile spre DN1 pentru a ajunge la Otopeni.
  • Din Est (Moldova): poti sa iei E85 pana la Bucuresti, urmand ca apoi sa navighezi spre DN1 care te va duce direct la aeroport.
  • Din Bucuresti: daca esti deja in capitala, DN1 este cea mai simpla alegere pentru a ajunge rapid la aeroport.

Unde iti lasi masina atunci cand ajungi la Aeroportul Otopeni?

Ai strabatut tot drumul, acum apare intrebarea unde iti lasi masina. Sa o lasi in parcarea aeroportului sau sa alegi o parcare privata in imediata apropiere?

Locurile de parcare private pot fi rezervate din timp. Asadar, atunci cand pleci de acasa stii deja ca vei avea un loc unde sa iti lasi masina in perioada in care vei fii plecat in strainatate. De asemenea, nu mai trebuie sa pierzi timpul cautand un loc potrivit. Il alegi din timp si ai totul planificat dinainte.

In plus, vei gasi o multime de recenzii legate de cele mai populare locuri de parcare Otopeni, deci iti poti face o parere dinainte sa ajungi la fata locului.

Parcarile private de langa Aeroportul Henri Coanda ofera clientilor flexibilitate atunci cand apar schimbari de ultim moment in planurile de zbor – fie ca este vorba de intarzieri, anulari sau modificari privind durata parcarii.

Multe dintre aceste parcari iti vor permite sa ajustezi datele rezervarii fara costuri suplimentare, ceea ce este un real ajutor daca sunt sanse ca programul tau sa fie modificat din cauza unor evenimente neplanificate.

Spre deosebire de optiunile de parcare standard, parcarile private din Otopeni pun un accent deosebit pe asistenta clientilor. Aceasta poate include asistenta pentru bagaje, panouri de informare despre zboruri in parcare si chiar si asistenta in cazul unor probleme cu autovehiculul.

De exemplu, vei gasi o parcare in Otopeni cu o tabela care sa afiseze in timp real zborurile de la Aeroportul Henri Coanda, compresor pentru umflarea rotilor, dar si statii de incarcare rapida pentru masinile electrice.

Singura parcare din apropierea aeroportului unde gasesti servicii premium este Olimpia Airport Parking. Situata la doar 5 minute de mers pe jos de aeroport, cu locuri de parcare asfaltate si acoperite, plus alte facilitati de care se pot bucura doar clientii, Olimpia se distinge prin calitatea facilitatilor sale.

Rezerva-ti si tu locul de parcare din timp si bucura-te de o calatorie in timpul careia sa nu ai absolut deloc grija vehiculului!