brand

Cele mai puternice 10 branduri de mașini din întreaga lume

Cele mai puternice 10 branduri de mașini din întreaga lume

Dacă vrei să-ți cumperi un automobil în viitorul apropiat și nu te mulțumești cu ceva mediocru, înainte să cauți pe platforma noastră cauțimașină.ro cele mai bune oferte, iată care sunt 10 cele mai puternice branduri de mașini din întreaga lume, începând cu cel mai puternic nume și continuând cu cea mai bună tehnologie și cele mai performante dotări. Dar pe cât sunt de performante și calitative, pe atât sunt de diferite între ele în funcție clasa din care fac parte. De aceea, dacă vrei să-ți cumperi un Mercedes, înainte să accesezi motorul de căutare cauțimașină.ro, iată ce trebuie să știi despre fiecare clasă principală de la Mercedes în parte!

Care sunt cele mai bune branduri de mașini din întreaga lume?

1. Toyota

Poate că Toyota nu fabrică cele mai frumoase mașini din lume și cu siguranță nici pe cele mai puternice. Dar ca brand, numele acestei firme de automobile răsună cel mai puternic în întreaga lume. Aproape că nu există persoană în niciun colț al lumii care să nu fi auzit despre Toyota, așa cum e imposibil să nu știe despre Coca-Cola sau McDonald`s de exemplu.

2. Mercedes

Mercedes este de departe cel mai puternic brand de mașini de lux. Dacă vrei o mașină cu care să impresionezi cu adevărat pe cei din jur, atunci un Mercedes S Class de exemplu este o soluție potrivită. Creativitatea germană la capitolul mașini este recunoscută și lăudată în întreaga lume, dar când vine vorba de tehnică, Mercedes sunt cu o treaptă sau două peste chiar și cei mai buni din țara lor.

3. BMW

BMW a fost dintotdeauna o marcă celebră, dar popularitatea sa a crescut cu adevărat atunci când lumea a început să studieze și să compare motoarele folosite de aceasta pentru automobilele sale. Așa cum la capitolul lux și eleganță puține mărci pot egala performanțele brandului Mercedes, când vine vorba de putere, BMW este fără doar și poate pe primul lor.

4. Honda

Honda este a doua cea mai bună marcă de mașini japoneze și pe locul patru în topul companiilor de mașini din întreaga lume. Ca preț și tehnologie, Honda nu diferă foarte mult de Toyota per ansamblu, iar la capitolul design mulți spun că ar fi chiar superioară primei. Dar când vine vorba de fiabilitate lucrurile se schimbă. Sau cel puțin aceasta e părerea majorității.

5. Ford

Credeai că topul celor mai bune 10 branduri de mașini din întreaga lume se prezintă doar ca o bătălie între nemți și japonezi? Ei bine, iată că nu e chiar așa! Chiar dacă reputația sa nu mai este ce a fost odată, Ford a fost, este și cu siguranță va rămâne pentru mult timp una din cele mai bune mărci de mașini din întreaga lume.

6. Volkswagen

Și iată că ne-am întors iar de unde am plecat. Volkswagen este un brand german care fabrică mașini remarcabile și relativ convenabile în comparație cu ceea ce ne oferă cei de la Mercedes sau BMW. În traducere liberă, Volkswagen înseamnă mașina poporului și exact asta ne oferă: o mașină numai bună de condus pentru orice șofer, indiferent de pretențiile sale.

7. Audi

Audi impresionează din ce în ce mai mult, de la an la an, și pe bună dreptate. Este o firmă responsabilă, care își ia angajamente și le respectă. În plus, într-o mașină Audi te simți ca și cum ai fi un VIP. Câte alte branduri mai oferă o astfel de experiență?

8. Hyundai

Și iată cel de-al doilea brand din lista noastră care nu este nici german și nici japonez. Este vorba de Hyundai care vine din Coreea de Sud și ne face nu doar nouă ci întregii lumi o impresie foarte bună, convingându-ne din ce în ce mai mult că își merită toți banii.

9. Porsche

Porsche este un brand german care fabrică mașini de lux. Când vine vorba de antichități în domeniul automobilelor, aproape nimeni nu se visează șofând într-unul din primele modele de mașini Toyota sau BMW. Dar în schimb, când vine vorba de Porsche, este o cu totul altă poveste.

10. Lexus

Lexus este practic tot o Toyota, doar că mult mai dichisită, mai arătoasă și mai scumpă. Lexus e brandul pe care îl aleg niponii când vor o mașină de lux și nu numai ei, ci și mulți alți șoferi din alte țări atunci când își doresc o mașină frumoasă și fiabilă.