brand

Cele mai mari automobile de lux construite vreodată de producătorii de automobile europeni

Cele mai mari automobile de lux construite vreodată de producătorii de automobile europeni

În lumea automobilelor, mai mare nu înseamnă întotdeauna mai bine, dar când vine vorba de segmentul de lux, cu cât vehiculul este mai mare, cu atât ar putea fi mai luxos. În anii ’60 și ’70, erau atât de multe mașini mari, dar din cauza crizelor recurente de combustibil, nu era atât de inteligent să deții un astfel de consumator de combustibil. Același lucru se poate spune și despre SUV-urile și limuzinele de dimensiuni normale, deoarece ele au dispărut încet încet odată cu creșterea prețurilor la benzină până la recenta lor renaștere.

Crearea unei liste cu cele mai mari mașini de lux construite vreodată în Europa poate fi descurajantă, deoarece există mulți factori de luat în considerare. Ce face înseamnă mare când vine vorba de mașini? Înălţimea? Greutatea? Lungimea? Sau o combinație a acestor trei? Există mașini gigant, care nu sunt cu adevărat mari. Pe măsură ce tot mai mulți producători își propun să fabrice mașini mici care să se simtă confortabil la interior, hai să trecem în revistă cele mai mari automobile create vreodată de europeni.

Audi A8 L

Construit pentru a provoca celelalte mașini de lux de nivelul său precum: Mercedes S-Class, Audi A8L este echipat cu un interior de lux, componente care oferă un confort desăvârșit și tehnologie de top când vine vorba de siguranță. Mașina are niște caracteristici extraordinare precum un portbagaj pe care îl poți deschide cu mâinile libere și un ecran tactil de 7 inchi.

Audi A8 L îți dă senzația unui automobil sportiv, cu o dinamică excelentă și mult spațiu pentru picioare. Acestea sunt unele dintre cele mai importante puncte de vânzare. A8L este, de asemenea, una dintre cele mai mari mașini construite în ultima vreme, cu o lungime impresionantă.

Mercedes-Benz G500 4x4

Proiectat pentru cele mai dificile terenuri, Mercedes-Benz G500 4x4 are aproape 8 metri înălțime și are o gardă la sol de 17,2 inchi. G500 a fost construit în mod intenționat pentru a fi impunător, iar anvelopele sale de 36,1 inchi servesc doar la consolidarea acestei imagini.

Mercedes a echipat off-roader-ul cu axe portal de calitate militară și cântărește 3 tone. Dar nu te lăsa înșelat de toată această grămadă. G500 este surprinzător de agil și funcționează cel mai bine atunci când se află pe drumurile mai puțin bătătorită.

Lamborghini LM002

Lamborghini este un producător cu experiență în arta de a construi supercaruri mici și rapide. Cu toate acestea, la mijlocul anilor 80, producătorul a deviat și a decis că vrea să încerce altceva. LM002 a fost primul SUV ridicol de mare de la Lamborghini și părea intimidant.

Camionul a fost motivat de un motor zgomotos V12 împrumutat de la emblematicul Countach care a livrat 200 de kilometri pe oră și a fost în vânzare până în 1993. În ciuda caracteristicilor sale optimiste, LM002 era destul de luxos la interior.

Mercedes-Maybach S650 Pullman

Mercedes-Maybach S650 Pullman este o limuzină exagerată, atât ca dimensiune, cât și în ceea ce privește luxul. ca să înțelegi mai bine, Maybach este marca de lux a Mercedes, iar versiunea Pullman a oricărui Benz este întotdeauna de top.

Deci, cu acest combo, obții un Mercedes care se înclină spre marginea extremă a luxului. Cu un preț de 850.000 USD, S650 Pullman oferă pasagerilor mai mult decât suficient spațiu pentru picioare. Această mașină măreață măsoară peste 6 metri, ceea ce o face cea mai lungă Clasa S de la Mercedes.

Maybach 62 S Sedan

Maybach se traduce prin lux, iar 62 S Sedan, era nu doar un automobil, ci un un palat. Sedanul măsura enorm și era propulsat de un V12 dublu turbo care producea 604 CP.

Pasagerii de pe bancheta din spate puteau sta întinși pe toată lungimea sa în timp ce priveau un „televizor” adevărat de 9,5 inchi, în timp ce sedanul mergea cu 250 de kilometri pe oră. Suspensia complet activă, împreună cu anvelopele Michelin personalizate de 20 de inchi s-au asigurat că călătoriile erau silențioase și stabile.

Vrei să afli mai multe detalii despre vreunul din modelele din această listă? Accesează motorul de căutare cauțimașină.ro și află totul despre caracteristicile sale, inclusiv prețul cu care se vinde pe piața din România.