brand

Cele mai frumoase și puternice mașini italiene noi, în care să investești în 2022

Cele mai frumoase și puternice mașini italiene noi, în care să investești în 2022

Mulți vorbesc despre fiabilitatea mașinilor germane, despre cât de puțin pretențioase sunt mașinile franceze sau despre cât de sigure sunt cele japoneze. Dar mai puțini își dedică timpul și paginile website-urilor lor să vorbească despre mașinile italiene. Frumoasele, puternicele, rapidele și inegalabilele mașini italiene greu de comparat cu automobilele de la orice altă companie. Așa că ne-am gândit noi, echipa cauțimașină.ro să le dedicăm acest material care sperăm ca măcar puțin să le aducă cinstea pe care o merită.

Te antenționăm de acum că este vorba exclusiv de mașini de lux, cu prețuri impresionante. Dar chiar și dacă nu dispui de un asemenea buget de investiție, merită să arunci o privire peste lista noastră pentru a-ți clăti ochii și a te pune la punct cu noutățile.

Ferrari Roma

Într-o lume în care cele mai multe coupe-uri ultra-premium Grand Touring sunt construite manual în orașe mici din jurul Angliei, Ferrari Roma se remarcă ca o alternativă deosebit de modernă și exotică. Un astfel de automobil este uimitor de privit, fiind o revenire la cele mai puțin cunoscute, dar încă îndrăgite coupe-uri cu patru locuri ale Ferrari-urilor din trecut. Ferrari Roma este un vehicul cu 4 locuri care vine la pachet cu un motor V8 Turbo de 3,9 litri și tracțiune pe roțile din spate. Costă o avere, dar dacă vrei să atragi privirea pe șosele, aceasta este o soluție sigură.

Maserati MC20

Maserati MC20 este un vehicul cu 2 locuri sub forma celui mai popular stil de coupe. Nu este chiar la fel de scump ca un Maserati MC20 și vine echipat cu un motor V6 Turbo de 3,0 litri și tracțiune pe roțile din spate.

Ferrari Portofino M

Ferrari Portofino M este o alegere foarte bună pentru cei care cumpără pentru prima dată un Ferrari. El se numără printre Ferrari-urile mai ieftine, cu un preț începând de la 227.000 de euro și vine echipat cu un motor V8 de 612 cai putere. Ferrari Portofino M are un stil italian superb, iar evacuarea sa este foarte melodioasă. Caroseria dură, retractabilă a lui Portofino M oferă o protecție suplimentară pe vreme rea și o izolare fonică mai bună decât un automobil decapotabil cu capota moale. Ferrari Portofino M este un vehicul cu 4 locuri, iar cel cel mai popular stil este Convertible, al cărui preț începe de la aproximativ 230.950 euro, venind la pachet cu un motor V8 Turbo de 3,9 litri și tracțiune pe roțile din spate.

Maserati Quattroporte

De când Maserati Quattroporte a debutat pe piață în urmă cu aproape douăzeci de ani, a fost unul dintre cele mai sportive sedanuri full-size de pe piață, cu două motoare dublu turbo și o evacuare cu o notă foarte sonoră. Quattroporte este un automobil elegant și cu un stil inconfundabil italian, iar cabina sa mare oferă confort și un răsfăț incredibil. Unii din adversari au interioare mai moderne, dar silueta sportivă a lui Quattroporte își asigură locul în inimile șoferilor. Maserati Quattroporte este un vehicul cu 5 locuri disponibil în 4 niveluri de echipare. Cel mai popular model al său este Modena Q4 3.0L AWD, al cărui preț începe de la 112.295 euro și este disponibil cu un motor V6 Turbo de 3.0L și tracțiune integrală.

Ferrari F8

Ferrari F8 este un descendent a ceea ce se poate numi familia regală a automobilelor italiene, ADN-ul său purtând gene primite de la modelele clasice, cum ar fi: Ferrari 360, 430 și 458. Dar F8 este superior lor deoarece este mai rapid și mai distractiv de condus decât predecesorii săi, ridicând la un nivel amețitor standardul chiar și pentru supermașini. Ferrari F8 este un vehicul cu 2 locuri disponibil în 2 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Tributo, al cărui preț începe de la 283.950 euro și este echipat cu un motor V8 Twin-Turbo de 3,9 litri și tracțiune pe roțile din spate.

Lamborghini Huracan STO

Lamborghini Huracan STO este un vehicul cu 2 locuri disponibil într-un singur nivel de echipare. Cel mai popular stil este Coupe, al cărui preț începe de la 334.695 eur și este echipat cu un motor V10 de 5,2 litri și tracțiune pe roțile din spate.