brand

Topul celor mai frumoase mașini europene disponibile pe piață în anul 2022

Te visezi mereu la volanul unei mașini frumoase, elegante și rafinate, de preferat europeană? Și nouă, celor de la cauțimașină.ro ne plac mult mașinile europene deosebite, așa că am întocmit imediat special pentru tine un top al celor mai frumoase mașini de la noi, pe care poți să le cumperi în 2022.

Topul celor mai frumoase mașini europene disponibile pe piață în anul 2022

Alfa Romeo GIulia Quadrifoglio

Giulia este o tipă bine, care arată fantastic cu boticul său ascuțit, ascuns sub scutul emblematic de la Alfa Romeo. În plus, și restul mașinii este excelent. Acest sedan sport este foarte bine proporționat, are o capotă înaltă și o cabină puțin trasă înapoi spre roțile din spate. Prezintă, de asemenea, o detalii și accesorii deosebit de atrăgătoare. Pentru Giulia Quadrifoglio, cu performanțe excepționale, Alfa Romeo nu face compromisuri la niciun capitol. Așa că, dacă îți dorești o mașină perfectă din toate punctele de vedere, aceasta este cea mai bună variantă.

Topul celor mai frumoase mașini europene disponibile pe piață în anul 2022

Audi RS7 / R6 Avant

Designul german este remarcabil la cele mai recente vehicule Audi RS, dotate cu motoare V8. Datorită aripilor lor mai largi și gărzilor de la sol ceva mai reduse, RS6 Avant și RS7 par mai agresive, dar foarte elegante atunci când aleargă pe șosea. Principalul rival al lui Mercedes-AMG E63S pe piața universală, RS6 Avant, este un plus binevenit pentru industria auto. Iar RS7, care a renunțat la acoperișul lung în favoarea unei linii mai joase și a unui design mai rațional, este la fel de frumos, dar în anumite privințe, mult mai amenințător.

Topul celor mai frumoase mașini europene disponibile pe piață în anul 2022

Ferrari 250 Testa Rossa

În mod deloc surprinzător unele dintre cele mai scumpe și mai dezirabile mașini din întreaga lume sunt și cele mai frumoase. Ferrari 250 Testa Rossa - un model de curse - este un vehicul care îți îndeplinește toate așteptările la capitolul aspect. Motorul 3.0 V12 Colombo de la Ferrari a fost înghesuit sub capota întinsă a roadster-ului cu caroseria din aluminiu. Modelul 250 TR a câștigat 10 evenimente la Campionatului Mondial de mașini sport în perioada sa de glorie, inclusiv trei curse de 24 de ore în campionatele de la Le Mans și Targa Florio.

Topul celor mai frumoase mașini europene disponibile pe piață în anul 2022

Maserati MC20

Maserati MC20 face parte, fără îndoială, din aceeași categorie cu Ferrari, Lamborghini și Bugatti - cei trei mari producători de mașini superbe din industria auto. Maserati ne-a trezit de ceva vreme interesul pentru noul vehicul sport MC20. Cu un preț foarte ridicat, de peste 430.000 de euro, această mașina super sport cu tehnologie de ultimă oră și un motor V6 twin-turbo de 630 de cai putere, complet electrică este cu mult înaintea timpului său. Maseratti MC20 este disponibil atât ca coupe cu două locuri sau cabriolet, cu mult spațiu pentru șofer și o construcție excepțională, din fibră de carbon, care oferă modelului o eleganță de neegalat. Caroseria lui MC20 are linii și forme neîntrerupte care parcă curg pe tot corpul său ca o apă lină. Acoperișul său este sculptat cu mult rafinament și s-a acordat o atenție deosebită chiar și orificiilor de ventilație din lateral.

Topul celor mai frumoase mașini europene disponibile pe piață în anul 2022

Polestar 1

Estetica și performanța sunt niște caracteristici extrem de importante ale mărcii Polestar. Polestar 1, prima încercare a companiei de a cuceri piața internațională de mașini, are un aspect foarte rațional, amintind în treacăt de un Ford Mustang de top. Desigur, doar amintește de Ford pentru că Polestar are și suficiente caracteristici tipice mașinilor Volvo, dar cu oricine l-ai compara nu prea contează pentru că așa cum este, este pur și simplu SUPERB!

Topul celor mai frumoase mașini europene disponibile pe piață în anul 2022

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron înlocuiește modelul de mare viteză Veyron, oferind amatorilor brandului un aspect mult mai rafinat, dar și o experiență de condus mai bună. Prizele de aer și deflectoarele de la Chiron sunt mai mari decât cele de la Veyron, iar designul este mai agresiv. Farurile din spate sunt integrate practic într-o singură grilă uriașă care se întinde pe toată porțiunea din spate. Pe ambele părți ale automobilului, domină o linie în formă de C, care înconjoară ușa și dă corpului mașinii aspectul că este împărțit în două. Totul este teatral și în același timp, totul a fost creat cu un scop precis. Iar rezultatul este pur și simplu minunat.