brand

Top cele mai cool mașini second hand pentru începători și tineri

Top cele mai cool mașini second hand pentru începători și tineri

Prima mașină nu se uită niciodată și asta mai ales dacă abia ai împlinit 18 ani și ți-ai luat permisul.

Ca mai toate începuturile, și șofatul este o treabă care nu e chiar atât de ușoară la prima vedere. De aceea tinerii începători trebuie să se orienteze către ceva practic și ușor de condus...însă bineînțeles că trebuie să arate și cool.

Ai mai jos un top cu cele mai cool mașini pentru începători și tineri care cu siguranță vor ajuta și la atragerea atenției.

Merită să le cauți pe platforma noastră cautimasina.ro și să vezi la ce prețuri le găsești. Pentru unele dintre mașinile de mai jos chiar vei fi surprins ce oferte bune au, mai ales dacă discutăm despre modele second hand.

Volkswagen Golf GTI

Puține mașini oferă o combinație de performanță, accesabilitate, practicabilitate și distracție așa cum o face Volkswagen Golf GTI. A cincea generație (Mk5) GTI are un motor cu patru cilindri turbo de 200 CP și opțiunea de transmisie manuală sau automată cu dublu ambreiaj care face ca modelul să fie unul rapid, dar totuși nu chiar atât de rapid pentru un șofer neexperimentat.

Subaru Impreza 2.5RS

Dacă vrei să fii chiar diferit, acest model este ceea ce trebuie. Designul său deși este vechi de cel puțin 20 de ani e totuși atât de actual și are un touch care atrage atenția. De asemenea, este o mașină stabilă și ușor de manevrat, perfectă pentru șoferii mai puțin experimentați.

Fiat 500 Abarth

Dacă nu ai un Abarth la 18, 20 de ani, atunci când? Sigur, nu este o limită de vârstă pentru această frumusețe în miniatură dar și destul de puternică, mai ales dacă îți dorești ceva distractiv și care cu siguranță se remarcă în mulțime.

Mini Cooper

Continuăm topul nostru cu Mini Cooper care oferă calitate, stabilitate și niște sisteme de siguranță cum rar găsești pe alte mașini. Și ce este mai importantă decât siguranța, mai ales pentru un începător? De asemenea, este la fel de atractivă ca un Abarth dar ai la dispoziție și mai mult spațiu și un sistem multimedia mult mai performant.

Mazda 3

Poate că nu atrage la fel de mult atenția ca toate celelalte modele din top, dar dacă vrei o mașină fiabilă, ușor de întreținut, confortabilă și cu spațiu suficient, atunci Mazda 3 este răspunsul pe care îl cauți.

Așadar, dacă și tu ești în căutarea unei mașini cu care să îți începi ”viața de șofer”, te invităm să navighezi printre anunțurile disponibile pe cautimasina.ro și să descoperi modele și oferte variate.

De asemenea, dacă ai un anumit model pe care ți-l dorești și nu l-ai găsit printre anunțurile clasice, îți punem la dispoziție o nouă categorie, Mașini la comandă, prin care îți poți comanda mașina dorită din toată Europa iar aceasta îți va fi livrată în locația indicată de tine.