brand

Iubești viteza, dar nu poți renunța nici la confort? Iată 5 variante de mașini sport care îți îndeplinesc toate așteptările

Iubești viteza, dar nu poți renunța nici la confort? Iată 5 variante de mașini sport care îți îndeplinesc toate așteptările

În ziua de azi nu mai trebuie să faci compromisuri când vine vorba de confort sau de viteză. Le poți avea pe amândouă, dar și să călătorești într-un automobil extrem de atrăgător, cu condiția să știi după ce să te uiți.

Tocmai de aceea, pe platforma cauțimașină.ro ți-am pregătit o listă cu cele mai bune 5 variante pe care le ai la dispoziție.

5 Mașini foarte rapide, dar și cu interioare confortabile

Porsche 718 Cayman GT4 RS

GT4 RS este o mașină sport care își demonstrează virtuțile mai ales în viraje strâmte. Carlinga sa este orientată către șofer, oferind astfel accesibilitate, funcționalitate excelentă, informații ușor accesibile și o ergonomie optimă pentru a te ajuta să te concentrezi mai bine asupra a ceea ce contează cu adevărat. GT4 RS are, de asemenea, materiale derivate din mașinile sport, cum ar fi finisajul din carbon satinat, sistemul anti-alunecare și sisteme speciale de tragere pentru ușă.

718 Cayman GT4 RS promite, de asemenea, să ofere schimbări succinte pentru performanțe îmbunătățite. Acest lucru se datorează cutiei de viteze PDK asemănătoare cu o cutie de viteze manuală și a paletelor negre de schimbare a vitezelor cu marcaje galbene. Volanul sport GT4 RS este acoperit și el cu material antialunecare, subliniind astfel caracterul său de mașină de curse.

Audi R8

R8 face ca minimalismul să se simtă luxos. Dispune de un grup de instrumente cu indicator digital care funcționează ca ecran de infotainment. Aspectul este înviorător de simplu, cu scaune frumos sculptate, ce oferă mult suport. Audi oferă cumpărătorilor săi posibilitatea de a personaliza un pic interiorul alegând între piele roșie, maro, gri și neagră. Aceste opțiuni sunt disponibile fie în modele matlasate sau simple și cu cusături contrastante sau asortate.

R8 are, de asemenea, un cockpit minunat cu comenzi ușor accesibile, cum ar fi butonul de pornire, care este amplasat convenabil la volan. De asemenea, dispune de MMI touch cu recunoaștere a scrisului de mână și un sistem de sunet Bang & Olufsen cu 13 difuzoare pentru un sunet premium.

Aston Martin Vantage

Noul Vantage dispune de un interior ultracompact conceput inteligent, cu palete de schimbare a vitezelor orientate poziționate foarte convenabil. Vantage oferă, de asemenea, nenumărate opțiuni personalizate de materiale de lux, cum ar fi tetiere brodate, volan din fibră de carbon, scaune încălzite și ventilate și un interior integral din piele.

Carlinga se potrivește perfect pentru doi, dar este căptușită cu piele de căprioară și piele artificială. Scaunele sport sunt confortabile, cu setări de memorie și ajustări de putere ca standard. Această mașină sport își propune să ofere o experiență de lux de neuitat.

Ferrari Roma

Ferrari Roma adoptă un concept complet nou în ceea ce privește interiorul său. Dispune de un ecran cu afișaj curbat, personalizabil, de 16 inchi. Șoferii pot naviga pe ecran folosind un touchpad de pe volan. Volanul oferă acces la majoritatea funcțiilor, inclusiv la butonul digital de pornire/oprire a motorului.

Interiorul Romei este o evoluție a conceptului cu dublu cockpit de la Ferrari. Este definit de celulele de siguranță pentru pasageri și șofer, în timp ce distribuie organic funcțiile în cabină. Roma creează o experiență de condus perfectă și permite cumpărătorilor săi să o configureze cu scaune Daytona, standard sau cusute.

Bentley Continental GT Speed

GT Speed este una dintre cele mai luxoase mașini sport europene. Are un interior dramatic, cu tetiere brodate, un volan încălzit, pentru a-i determina pe șoferi se la se și mai mult ghidați de emoția condusului. Speed este disponibil cu Mulliner Driving Specification chiar și în ceea ce privește modelul standard, oferind astfel celor care investesc în el o mulțime de avantaje foarte atractive.

Bentley are, de asemenea, un ecran cu afișaj rotativ, absolut uluitor. Display-ul este o operă de artă care permite proprietarului să aleagă dintre trei tipuri diferite de afișaje uimitoare; un afișaj de infotainment cu ecran tactil, o bucată de furnir lustruit și trei manometre analogice moletate cu diamant. Nu-i așa că nici măcar nu ți-a fi imaginat vreodată că se poate atinge un asemenea standard chiar și când vine vorba de automobilele de lux?