brand

Top cele mai bune ”sedanuri de buget” pe care le poți cumpăra în 2022

Top cele mai bune ”sedanuri de buget” pe care le poți cumpăra în 2022

Poate că sedanurile nu mai sunt chiar cele mai în vogă modele din industria de automotive de la ora actuală, dar cei care apreciază confortul cu care pot fi conduse și bineînțeles spațiul de care dispun acestea cu siguranță că le vor trece pe listă atunci când vor să își cumpere o nouă mașină.

Poți vedea și tu care sunt cele mai actuale anunțuri și oferte de preț pentru sedanuri pe platforma noastră cautimasina.ro, însă ne-am gândit să îți oferim și un top al celor mai bune sedanuri pe care le mai poți cumpăra în 2022, fie ele noi sau chiar second hand.

Hyundai Accent

Cu un preț extrem de convenabil, Hyundai Accent este un sedan pe care poți să îl cumperi cu încredere și în 2022. Are un design matur, nu epatează, dar în același timp este totuși contemporan. Interiorul, deși nu impresionează nici el neapărat, este unul extrem de funcțional care oferă facilități moderne. Toate modelele sunt echipate cu un motor cu patru cilindri de 120 CP cu o transmisie automată variabilă continuă (CVT). Un model de serie care costă mai puțin de 20.000 euro oferă scaune încălzite și infotainment cu ecran tactil.

Kia Rio

Eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și cu un design destul de actual, Rio este o alegere potrivită dacă îți dorești un sedan cu un raport calitate-preț optim, echiparea de bază pornind de la aproximativ 15.000-16.000 euro Apple CarPlay și Android Auto sunt echipamente standard, iar mai multe funcții de asistență pentru șofer sunt opționale. Acum, că mulți dintre concurenții săi, inclusiv Chevy Sonic, Honda Fit și Toyota Yaris, au părăsit piața, Rio este una dintre ultimele mașini noi cu adevărat ieftine rămase și este suficient de bună pentru a câștiga un loc la editorii noștri 2022. Lista de alegeri.

Mazda 3

Mazda 3 arată atât de bine încât zici că este special fabricată pentru șoferii care au gusturi rafinate dar care au un buget redus atunci când vine vorba de achiziție. Liniile curgătoare și senzuale ale caroseriei sale aerodinamice exprimă putere, precizie și agilitate iar interiorul său rafinat activează toate simțurile. Iar la drum, senzația de condus sportiv va satisface cel mai pretențios șofer. Mazda 3 poate fi achiziționată atât în varianta sedan, cât și ca hatchback și poate fi echipată cu tracțiune integrală opțională, un motor turbo puternic și are suficiente dotări de lux pentru a fi luate în serios printre Audi, BMW și chiar Clasa C de la Mercedes la un preț bineînțeles mai mic.

Honda Civic

Noul Civic te atrage cu o siluetă atrăgătoare, elegantă și sportivă. Aspectul bine conturat și suprafețele neîntrerupte creează un stil proaspăt, dinamic. Detalii precum jantele din aliaj de 18" și designul fastback confortabil completează aspectul său familiar. Interiorul beneficiază de noi materiale tactile, de înaltă calitate, inclusiv un ornament metalic cu tipar hexagonal pentru gurile de ventilație pe toată lățimea bordului. De asemenea, echiparea Advance dispune de un display de bord HD de 10,2" pentru o vizibilitate îmbunătățită.