brand

Cele mai bune prețuri la SUV-uri prin programul Rabla 2022

Cele mai bune prețuri la SUV-uri prin programul Rabla 2022

SUV-urile sunt din ce în ce mai apreciate și de către șoferii români. Le întâlnim nu numai pe drumurile accidentate sau dinafara orașelor, ci mai ales chiar pe străzile aglomerate urbane.

Am trecut de perioada în care SUV-urile erau sinonime cu drumurile extraurbane sau dificile. Confortul cu care acestea sunt conduse, garda înalta la sol și chiar prestanța pe care o oferă proprietarilor lor au devenit motive din ce în ce mai dese pentru care acest tip de mașini sunt cumpărate.

Unul dintre miturile care încă au rămas despre SUV-uri este că sunt și destul de scumpe față de alte categorii de autoturisme. Ei bine, din nou, în zilele noastre nici acest lucru nu se mai aplică.

Sunt SUV-uri ieșite de pe poarta fabricii la prețuri mult mai mici decât mașini din clasă medie. Totul ține evident de gusturi în ceea ce privește brandul preferat, opțiunile sau dotările, însă în 2022 este posibil să îți cumperi un SUV la un buget pe care să poți să ți-l permiți.

Am făcut o listă cu cele mai bune prețuri la SUV-uri de pe piața auto din România pe care poți să le cumperi prin Programul Rabla 2022.

Dacă te inspiră vreunul din modele poți să verifici și ce oferte există pentru acesta pe cautimasina.ro. Dacă ai alte preferințe, sigur îți găsești favorita printre cele peste 180.000 de anunțuri de vânzări auto disponibile pe platformă.

Dacia Duster – de la 11.650 euro

Varianta echipată cu motorul pe benzină TCe 90 nu are foarte multe dotări standard, însă prețul este unul de neegalat dacă vrei o mașină din categoria SUV. Echiparea Essential are următoarele dotări: geamuri electrice față, sistem de iluminare de tip LED pentru luminile de zi, închidere centralizată, Radio DAB 2 DIN : 4x15W cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth®, lunetă spate încălzită.

Suzuki Vitara – de la 13.790 euro

Versiunea acestui model cu cel mai bun preț prin Programul Rabla 2022 are un motor pe benzină de 1,4 litri cu o putere de 129, acesta dispunând și de un sistem mild hybrid 48V.

În acest preț există și o listă de dotări standard generoasă: cruise control, sisteme de asistență, faruri LED, protecții exterioare pentru aripi, senzori de lumină.

SsangYong Tivoli – de la 13.990 de euro

Modelul corean este un SUV de clasă mică perfect pentru oraș datorită dimensiunilor sale. Motorul de 1.5 litri și 163 CP ajunge până la o viteză maximă de 181 km/h. Modelul este disponibil atât cu transmisie manuală cât și automata și are o listă de dotări standard generoasă.

Opel Crossland – de la 14.557 de euro

Modelul german de SUV de clasă mică are sub capotă un motor pe benzină de 1,2 litri și 83 CP. Listă dotărilor standard include: aer condiționat, sistem de detectare a presiunii în pneuri, asistență la pornirea în pantă, recunoaștere semne de circulație, tempomat sau radio cu șase difuzoare și USB.