brand

Cele mai bune mașini second hand în care să investești anul acesta

Cele mai bune mașini second hand în care să investești anul acesta

Niciodată nu este simplu să investești într-o mașină second hand, indiferent de model și indiferent de bugetul de care dispui. Mașinile second hand reprezintă un risc și ca să-ți crești șansele de succes, este bine să te informezi și să faci alegeri în cunoștință de cauză.

În acest sens, este bine să cercetezi cât mai multe liste cu topuri de fiabilitate, dar și să folosești un motor de căutare precum cauțimașină.ro care să te ajute să găsești mai ușor mașina ideală pentru tine.

În ceea ce privește fiabilitatea, cele mai bune modele de mașini second hand pe care le recomandăm celor care doresc să investească într-o mașină second hand sunt următoarele:

Toyota Yaris Mk2

Toyota Yaris Mk2 este cel mai vechi model din lista noastră și a apărut chiar cu câțiva ani înaintea celorlalte pe care am ales să le prezentăm. Dar proprietarii acestui model sunt încă suficient de mulțumiți de acest supermini, încât merită să includem acest model pe lista noastră. Toyota Yaris Mk2 reprezintă o alegere foarte bună pentru cei care își doresc un model fiabil, dar și ușor de întreținut, pe ale cărui reparații nu trebuie să plătească o avere în cazul în care ceva nu merge așa cum se așteptau.

Lexus CT

Chiar și lăsând deoparte puterea de propulsie și caracterul practic, hatchback-ul Lexus CT este un succes în rândul proprietarilor. El se află la vânzare de aproape un deceniu, iar rivalul său, BMW Seria 1 nu a reușit niciodată să ia cu asalt topurile de vânzări, dar rămâne o opțiune excelentă pentru cumpărătorii de hatchback de familie care doresc să acorde prioritate calității și fiabilității modelului în care investesc.

Lexus RX Mk3

Poate că s-a dovedit a fi un adevărat succes la vânzare, atunci când a fost lansat acum șase ani, dar proprietarii spun că SUV-ul RX, cea de a treia generație, este una dintre cele mai fiabile mașini în care poți să investești la momentul acesta. Lexus RX Mk3 este, de asemenea, și unul din cele mai bune mașini second hand din lista noastră, depășind cu mult din punct de vedere al fiabilității și calității multe alte modele din aceeași clasă de preț.

Citroen Grand C4 Picasso

Când vine vorba de mașini second hand, mulți șoferi se gândesc că trebuie să alege între stil și caracterul practic pentru că este greu să găsești mașini vechi care au ambele calități. Dar sfatul nostru este să nu renunți la standardele tale pentru că există și mașini care îți oferă tot ce îți dorești dacă vorbim de stil și experiență de condus, cum ar fi Citroen Grand C4 Picasso.

Lexus GS

Lexus GS a fost înlocuit de ES la sfârșitul anului 2018, dar motivul pentru care a făcut acest lucru cu siguranță nu a vizat fiabilitatea mașinii, care de altfel este mai mult decât acceptabilă, cât aspectul său. Din punct de vedere al fiabilității pe de altă parte, Lexus GS este unul din cele mai profitabile modele în care poți să investești dacă îți dorești o mașină în care poți avea deplină încredere.

Volkswagen Golf Mk7

Cea de-a 7-a generație a mașinii Volkswagen Golf s-a dovedit un real succes încă de când a părăsit ușile fabricilor. Mai mult, Volkswagen Golf oferă o vizibilitate perfectă șoferilor săi, dar și o experiență de condus așa cum te-ai aștepta de la o mașină din această clasă.

Lexus RX Mk4

Lexus este o mașină peste care nu poți să treci ușor atunci când vorbești despre fiabilitate. Lexus are o istorie lungă în ceea ce privește construcția de mașini solide, iar modelul RX Mk4 nu face excepție de la regulă. Despre această mașină, proprietarii spun că îi poți simți ușor robustețea și că din punct de vedere al aspectului, nu poți să nu remarci și să apreciezi finisajele impresionante.

Skoda Superb B6

Skoda Superb este o mașină care se remarcă prin spațiul generos pe care îl oferă pasagerilor așezați în spate. Poate doar limuzinele se apropie de standardele stabilite de Skoda Superb, dar chiar și așa este greu să găsești o mașină în care să te simți măcar la fel de confortabil ca în Skoda Superb.