brand

Cele mai bune mașini pe cutie automată în 2022

Cele mai bune mașini pe cutie automată în 2022

Cutia automată a devenit extrem de populară în ultimii ani, confortul și experiența de condus fiind net superioare față de cazul mașinilor echipate cu transmisie manuală. Poți fi mult mai atent la drum, consumul se îmbunătățește mult și la drum întins sau la semafoare nu vei mai obosi și nu va mai trebui să fii tot timpul în alertă de a schimba vitezele la timp.

Chiar producătorii auto se îndreaptă către utilizarea aproape exclusivă a cutiilor automate întrucât așa pot oferi clienților lor o calitate mai mare. La ora actuală una din trei mașini cumpărate are cutie automată.

Azi ți-am pregătit o listă cu unele dintre cele mai bune mașini pe cutie automată pe care le poți cumpăra în 2022 în funcție de clasele din care fac parte. Oferte excelente de prețuri și descrieri complete pentru modelele care îți atrag atenția le poți găsi pe platforma noastră cautimasina.ro.

Cea mai bună mașină de oraș pe cutie automată: Opel Corsa 1.2 Turbo 100 CP Ultimate BVA

Opel Corsa este perfectă pentru oraș, îmbinând bucuria de a conduce cu tehnologia de clasă superioară. Când vine vorba despre performanțe de conducere și eficiență, motoarele Corsa se află în prim-plan. Pe benzină, diesel sau complet electric, noul Corsa asigură întotdeauna o deplasare dinamică, lină, cu emisii scăzute sau chiar zero emisii. De asemenea, sportivitatea întâlnește confortul: transmisia automată cu 8 trepte și padele de selectare a vitezelor sporește eficiența și plăcerea condusului. Combinația dintre motorul 1.2 Turbo cu transmisia automata EAT8 funcționează de minune la Opel Corsa: te bucuri de puterea motorului la perfomanțe maxime, accelerația de la 0 la 100 km/h realizându-se în 10,8 secunde.

Cel mai bun sedan pe cutie automată: Audi A6 V45 TFSI S tronic

Așa cum ne-a obișnuit producătorul german, A6 este echipat cu cutia de viteze S tronic cu dublu ambreiaj. Față de cutiile de viteze automate clasice, sistemul S tronic funcționează cu ajutorul a două cutii de viteze mici, pare și impare, rezultatul traducându-se în confort, eficiență și flexibilitate la cote înalte.

Cel mai bun SUV: Peugeot 3008 PureTech 130 CP EAT8

SUV-ul vedetă de la Peugeot, 3008 echipat cu această cutie de viteze care funcționează cu un convertor de cuplu este o alegere excelentă pentru cei care vor o mașină confortabilă, ușor de condus si cu dotări multiple.