brand

Ce mașini au pierdut frații Tate după ce au fost arestați?

Ce mașini au pierdut frații Tate după ce au fost arestați?

Anul 2023 a început prost pentru celebrii frați Tate, Andrew și Tristan, arestați încă de la sfârșitul anului trecut, fiind cercetați de crimă organizată, trafic de persoane și viol. Alături de cei doi frați au mai fost arestate și două femei, prietena lui Andrew și fosta polițistă Luana Radu. Intervenția autorităților însă, nu s-a oprit doar la arestul celor patru persoane suspectate de fapte grave, ci include și ridicarea averilor lor printre care se numără 10 imobile, case, terenuri și 15 mașini de lux despre care vom vorbi pe larg în acest articol.

Automobilele fraților Tate - lista completă

De la vila din Ilfov unde frații Tate își aveau domiciliul, autoritățile au confiscat automobile în valoare de 3 milioane de euro. Mai multe limuzine de la Ferrari, Rolls Royce, Lamborghini, Porsche, Mercedes și Aston Martin au ajuns din posesia fraților Tate într-un depozit secret al Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate și vor rămâne acolo până la finalul procesului, riscând să nu se mai întoarcă niciodată la proprietarii lor dacă cei doi frați se vor dovedi vinovați de crimele enumerate mai sus.

Superbele mașini deținute de frații Tate au fost ridicate în prezența procurorilor, a mascaților de la Jandarmerie și a polițiștilor locali și de la Rutieră, dar și a mai multor susținători ai celor doi frați aflați la fața locului fără să știe că bolizii vor fi ridicați tocmai în ziua respectivă. Pe lângă multe pseudo iubite pe care le amăgeau prin metoda loverboy, cei doi milionari britanici aveau nenumărați fani care îi urmăreau pentru stilul lor de viață excentric.

Promoveaza-ti parcul auto online!

Promovează-te inteligent! CautiMasina.ro se asigura ca ajungi la clienţi potriviţi

Prima mașină care a plecat pe platformă de la domiciliul fraților Tate este un Rolls Royce Wraith, o bijuterie de culoare albastră, pe care toți cei care știu despre frații Tate o recunosc de pe rețelele sociale deoarece Andrew se fotografia des lângă ea, în excursiile sale. După aceasta a urmat un BMW X6, un Mercedes GLE și un Mercedes V Class. De la celebrii frați a mai plecat și un BMW M5 Sport Competition, al cărui preț depășește suma de 100.000 de dolari, dar și un Porsche Carrera, un Lamborghini Huracan, două Ferrari, un Aston Martin și un Mercedes S 63 AMG. Majoritatea acestora, la fel ca și Rolls Royce-ul Wraith descris mai sus, sunt mașini celebre pentru că Tristan și Andrew nu ratau nicio ocazie de a se mândri cu ele pe rețelele sociale.

Cum și-au ridicat frații Tate un imperiu de milioane de dolari?

Se pare că secretul averii impresionante deținute de frații Tate consta în racolarea de tinere pe care le amăgeau cu promisiunea concubinajului sau chiar căsătoriei, obligându-le apoi să dezbrace în fața camerei și să facă videochat.

Mai multe surse de știri spun că victimele erau duse la o vilă deținută de frații Tate, cu acordul lor, bineînțeles, dar fără să știe ce le așteaptă de fapt acolo. La intrare erau întâmpinate de bodyguarzi înarmați, iar odată ce pătrundeau în vila unde era amenajat un luxos studio de videochat, erau obligate să-și facă un tatuaj umilitor, însemându-se cu mesajul: Owned by Tate.

Încă o dezvăluire incredibilă despre acțiunile fraților Tate, lansată în presa românească, este faptul că fetele racolate erau obligate prin amenințări și intimidare să producă minim 10.000 de dolari pe lună, oferind online servicii de videochat.

Cei doi frați, cu cetățenie britanică, au devenit de multă vreme extrem de faimoși în România, dar și peste hotarele țării datorită stilului lor de viață, dar și ocupației. Toată lumea știa că dețin studiouri de videochat, dar până la primele plângeri din partea victimelor, nimeni nu știa de fapt că fetele care lucrează pentru ei n-o fac de bunăvoie, ci silite și tratate ca niște sclave. Până în prezent au fost identificate 6 victime, dar se presupune că numărul total de femei pe care frații Tate le-au vătămat și le-au obligat să execute muncă în mod forțat este mai mare.

Întorcându-ne la mașinile deținute de excentricii frați Tate se pare că sunt șanse mari ca acestea să rămână în custodia statului român care se va folosi de ele.

Vrei să fii la curent cu tot ce înseamnă industria automobilelor și cu ultimele noutăți legate de mașini, te invităm să urmărești blogul cauțimașină.ro și activitatea noastră de pe rețelele sociale!