brand

Care sunt cele mai ieftine mașini pe care poți să le cumperi în Europa?

Care sunt cele mai ieftine mașini pe care poți să le cumperi în Europa?

Prețurile au luat-o razna în ultima vreme. Cam toate bunurile de larg consum s-au scumpit enorm, așa că nu este de mirare dacă vrei să mai economisești p-ici pe colo, acolo unde se poate, și încerci să te orientezi după bunuri mai accesibile, pe care să ți le permiți mai ușor.

Nu ne pricepem să-ți spunem de unde să-ți cumperi cele mai ieftine legume și fructe și nici unde să găsești cea mai convenabilă chirie. Dar există un lucru la care nu ne întrece nimeni, iar acela sunt mașinile. Știm exact care sunt cele mai convenabile mașini și chiar am făcut un top cu ele, pe care, după ce îl citești, dacă te-a cucerit vreuna din propunerile noastre, te invităm să cauți modelul preferat pe cauțimașină.ro!

Cele mai ieftine mașini din Europa în anul 2022

Dacia Sandero

Este aproape imposibil să găsești o mașină mai convenabilă decât Dacia Sandero, dar să aibă aceleași caracteristici ca și ea când vine vorba de manevrabilitate și siguranță. Cu toate că este un vehicul foarte compact, Dacia Sandero mai surprinde și prin spațiul său din interior, foarte generos, care nu te lasă la greu atunci când vrei să pleci în vacanță alături de întreaga familie.

Dacă vrei chiar cea mai ieftină mașină de pe piață, atunci să știi că va trebui să faci niște compromisuri la capitolul confort. Dar asta nu înseamnă că nu vei călători într-un mod plăcut, oriunde te-ai duce. Pe de altă parte, chiar dacă optezi pentru dotările de top, să știi că tot îți va fi greu să găsești o mașină mai ieftină decât aceasta, mai ales pe piața europeană.

Dacia Jogger

Dacă îți dorești o mașină foarte foarte ieftină, dar nu vrei să faci niciun compromis la capitolul spațiu, atunci să știi că Dacia Jogger este exact mașina pe care o cauți. Dacia Jogger este un sedan cu 7 locuri care oferă șoferilor săi, dar și pasagerilor, indiferent de bancheta sau scaunul unde aceștia se așează, un confort deosebit.

Dacă o privești mai cu atenție, îți dai seama imediat că Dacia Jogger este de fapt o Daci Sandero, dar cu un portbagaj mai generos și cu o banchetă în plus în partea din spate care poate fi eliminată dacă ai nevoie chiar de și mai mult spațiu pentru transportul bunurilor tale.

Volkswagen Golf

Găsești cu duiumul mașini Volkswagen Golf pe piața second hand, dar nici dacă vrei să-ți iei o mașină nou-nouță să știi că nu va trebui să scoți prea mult din Buzunar. Volkswagen Golf a câștigat rapid popularitate în rândul șoferilor care își doresc un vehicul compact și modest ca preț pentru că Volkswagen Golf oferă o fiabilitate deosebită, la un preț foarte mic față de alte mașini germane, chiar și de la același producător.

Încă o veste bună legată de Volkswagen Golf este faptul că nu trebuie să plătești o avere nici pe reparații! Găsești ușor piese pentru această mașină la mai toate atelierele și service-urile din România, asta în improbabilul caz în care se întâmplă ceva cu Golful tău.

Skoda Octavia

Și Skoda Octavia este o mașină cu un preț foarte decent, dar și destul de arătoasă. Nu îți este rușine ca șofer să ieși la plimbare cu o Skoda nouă, ca proaspăt scoasă din țiplă, iar dacă îți place ca mașina pe care o conduci să aibă parte de toate dotările posibile și imposibile, să știi că tot Skoda Octavia este alegerea perfectă pentru că prețul unui model bine echipat nu diferă cu mult față de prețul unuia la care nu s-a investit prea mult în opțiuni.

Skoda Octavia nu exagerează cu nimic la capitolul ornamente și accesorii al căror singur scop este să-ți fure mințile și privirea. Și din acest punct de vedere este o mașină cum nu se poate mai modestă, ceea ce nu este deloc un lucru rău dacă atunci când investești într-un vehicul scopul tău nu este să te alegi cu un bling-bling, ci cu un automobil care să te poarte în siguranță și confortabil din punct A în punctul B.