brand

Automobile europene pe care trebuie să le ai în vedere dacă vrei să-ți schimbi mașina în 2023

Automobile europene pe care trebuie să le ai în vedere dacă vrei să-ți schimbi mașina în 2023

Ți-ai propus să-ți schimbi mașina anul acesta și vrei să investești într-un automobil european în care merită să ai încredere? Atunci ai ajuns exact unde trebuie pentru că în acest articol îți vom prezenta pe larg câteva din mașinile pe care noi le considerăm cele mai merituoase.

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon 2023 este un hatchback atractiv, cu linii elegante, care creează împreună un desing iești din comun. Cabina sa elegantă conține materiale premium și tehnologie de ultimă generație, cu toate că prețul acestui automobil este mai mic decât cel al unui sedan de lux. Forma lui Arteon permite pasagerilor un grad maxim de confort și oferă mult spațiu de încărcare, cel puțin în comparație cu alte automobile din clasa sa. Tracțiunea integrală disponibilă îl menține ferm plantat pe șosea, în timp ce motorul turbo-compresor eficient din punct de vedere al combustibilului îl menține în mișcare. Volkswagen Arteon este un vehicul cu 5 locuri, disponibil pe piață în 3 nivele de echipare. Cel mai popular stil este SEL R-Line 4MOTION, al cărui preț începe de la 48.000 de euro și vine echipat cu un motor I4 Turbo de 2.0L și tracțiune integrală.

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class din 2023 a fost complet reproiectat, iar rezultatul este un automobil care oferă o adevărată experiență europeană de condus, cu multe caracteristici care îl scot în evidență față de rivali. Odinioară considerată doar un „bebeluș Benz”, Clasa C este acum parte integrantă a gamei Mercedes. Mercedes-Benz C-Class este un vehicul cu 5 locuri disponibil pe piață în 3 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este C 300 Sedan 4MATIC, care pornește de la 48.000 de eurp și vine echipat cu un motor I4 Turbo de 2,0 litri și tracțiune integrală.

BMW Seria 4

BMW Seria 4 oferă o experiență de condus inspirațională, cu performanțe încântătoare, un stil care întorce multe capete pe stradă și o cabină luxoasă, cu multe dotări de înaltă calitate. BMW Seria 4 este un vehicul cu 5 locuri care este disponibil pe piață în 2 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este 430i Coupe RWD, al cărui preț începe de la 48.000 de euro și prezintă un motor I4 Turbo de 2,0 litri și tracțiune pe roțile din spate.

BMW Seria 2

Coupe-ul BMW Seria 2 din 2023 poate că este puțin cam mic, dar are o putere extraordinară prin care compensează pentru dimensiunile modeste. El oferă șoferilor performanțe puternice și o cabină rafinată, fără a-i obliga să dea faliment. BMW Seria 2 este un vehicul cu 4 locuri care este disponibil pe piață în 4 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este 228i Gran Coupe xDrive, al cărui preț începe începe de la 39.000 de euro și vine echipat cu un motor I4 Turbo de 2,0 litri și tracțiune integrală.

Audi A6 Allroad

Audi A6 Allroad este pe de-o parte un sedan de lux și pe de altă parte un SUV remarcabil, prezentându-se astfel sub forma unui wagon elegant, care poate aborda, de asemenea, și unele rute off-road mai puțin provocatoare. Totuși, este mult mai scump decât rivalii săi, mai ales când compari caracteristică cu caracteristică. Audi A6 allroad este un vehicul cu 5 locuri, disponibil pe piață în 2 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Prestige, al cărui preț începe de la 74.000 și prezintă un motor V6 Turbo de 3,0 litri și tracțiune integrală. Acestea fiind spuse, dacă îți dorești să călătorești într-o mașină cu stil, care îți oferă un confort deosebit și tehnologie de ultimă generație, dar nici nu te deranjează să plătești mai mult decât ar trebui s-o faci, să spunem, pentru o mașină similară, dar de la alt brand, atunci un Audi A6 Allroad este răspunsul.

Dacă ți-a plăcut vreunul din modelele prezentate de noi aici, te invităm să folosești motorul de căutare cauțimașină.ro și să-l găsești pe platforma noastră la cele mai convenabile prețuri.