brand

7 mașini cu care îți vei impresiona iubita

7 mașini cu care îți vei impresiona iubita

Visezi des la cum ar fi să te urci în mașină și pur și simplu să pornești la drum lung alături de femeia visurilor tale, dar nu știi ce fel de vehicul să închiriezi sau în ce mașină să investești pentru o astfel de ocazie de neuitat? Atunci nu mai căuta mai departe pentru că echipa cauțimașină.ro ți-a pregătit o listă cu cele mai potrivite alternative.

1. BMW M440i decapotabilă

Dacă ți-ar plăcea să vezi țara cu vântul fluturându-vă prin plete, dar în același timp să simți atât puterea unui BMW, motorul BMW M TwinPower Turbo cu 6 cilindri, în linie, de 382 cai putere, care include tehnologia mild-hybrid de la 48 V a decapotabilului M440i 2022 este mașina perfectă pentru o astfel de călătorie. Este o plimbare distractivă, care te va face să te simți foarte puternic și să îmbrățișezi întreaga experiență, exact așa cum este ea, fără să te gândești non-stop doar la destinație. Imaginează-ți autostrăzile din Germania, drumurile rurale din Franța sau Italia, sau orice alt loc pe care ți-ar plăcea să-l vizitezi alături de jumătatea ta, tolănindu-vă amândoi confortabil pe scaune din piele.

2. Volskwagen ID.4

Câștigătorul Premiului Mașina Mondială a Anului 2021 este gata să transforme complet pentru tine modul în care te gândești la mașinile electrice, deoarece, cu o autonomie EPA de 416 kilometri, mai ales că durează doar încă zece minute pentru a alimenta încă 100 de kilometri, datorită încărcătorului său foarte rapid. În plus, cabina spațioasă și designul elegant atât din interior cât și la exterior fac conducerea acestui VW electric o experiență de neuitat.

3. Renault Megane

Această mașină elegantă parcă a fost special făcută pentru a fi condusă la drum lung și.., greu, așa că arată-i un drum de munte întortocheat și dacă te lași în voia ei, s-ar putea să-i faci de rușine pe toți prietenii tăi care conduc alte tipuri de mașini. Alege un Renault Megane Cup S și vei nu doar foarte mult spațiu pentru tine și iubita ta alături de care ai în plan să călătorești, ci și pentru bagajele voastre deoarece acest Renault Megane dispune de un portbagaj de dimensiuni mai mult decât decente.

4. Ferrari GTC4 Lusso

Un Ferrari GTC Lusso nu la fel de practic ca un Porsche Panamera, deoarece are doar 2 uși și scaunele din spate nu sunt la fel de mari ca la Porsche, dar GTC4 este o alegere excelentă pentru două persoane care vor să plece într-o vacanță binemeritată cu o mașină, cu mult spațiu pentru bagaje. Du-o pe asfaltul fin cu care elvețienii și austriecii sunt se pricep atât de bine să-și acopere munții și nu vei regreta un minut alegerea făcută.

5. Audi TT RS

O imagine sporty și un motor superb sunt doar două din motivele pentru care merită să alegi această mașină ca vehiculul pe patru roți care să vă poarte în călătoria vieții voastre. Nu este deloc o mașină convenabilă, dar chiar și dacă nu-ți permiți s-o cumperi, merită măcar s-o închiriezi dacă ai ocazia, mai ales dacă ai planuri mari pentru acea călătorie.

6. BMW M140i

Și iată încă un BMW cu care să cutreieri fiecare colțișor al țării noastre, sau din țări pe care nu le-ai explorat încă. Cu motorul său din trei litere, foarte competent din toate punctele de vedere, această mașinuță este varianta perfectă mai ales dacă ai de gând să faci o incursiune în Alpii italieni sau cei elvețieni. Mai mult, datorită siluetei sale foarte robuste, BMW M140i nu te va dezamăgi nici la capitolul bagaje pentru că în portbagajul său e destul loc și pentru dormit.

7. Mercedes Benz S-Class

Vrei să faci iubitei tale o declarație de dragoste în cel mai elegant și rafinat mod posibil? Clasa S Benz este ceea ce cauți. Această mașină a fost creată nu doar cu gândul la experiența șoferului, ci per total, la experiența de a conduce și a te afla în ea pentru a călători din punctul A în punctul B. Cu alte cuvinte, dacă optezi pentru această mașină ca să te poarte în aventura pe care ai pus-o la cale, nu doar tu, ci și partenera ta veți putea gusta din plin experiența condusului.