brand

4 mașini nu foarte noi, dar care încă își merită banii din plin

4 mașini nu foarte noi, dar care încă își merită banii din plin

Îți dorești să-ți schimbi mașina, dar parcă nu ai investi o avere într-un automobil nou? Atunci ai ajuns exact unde trebuie pentru că website-ul nostru este mai întâi de toate un agregator de anunțuri unde găsești dintr-un foc toate mașinile în care merită să investești din România. Dar înainte să profiți la maxim de motorul de căutare cauțimașină.ro, fă-ți o cafea și așează-te confortabil la birou pentru câteva minute și dă-ne voie să-ți prezentăm câteva automobile nu chiar noi, dar în care încă merită din plin să investești, chiar și în prezent!

BMW 335i

BMW 335i aparține celei de-a 5-a generații a liniei de automobile Seria-3 de la BMW. 335i a fost introdus pentru prima dată pe piață ca un Coupe, în 2007. Mai târziu, în același an, BMW a lansat modelul Sedan al lui 335i.

Folosind ingineria inovatoare BMW Efficient Dynamics a companiei, 335i oferă șoferilor care îl conduc o experiență deosebită, la pachet cu un consum mic de combustibil, dar cu o putere de tracțiune mare.

Motorul său de 3,0 litri generează o putere de 225 kW/400 Nm. Rezultatul final este o accelerare puternică și un răspuns imediat pe toată gama de turații.

335i este nu doar o fiară de mașină, ci și o bijuterie. Datorită puterii sale, îl poți duce pe pistă în weekend și să simți adrenalina la maxim.

Interiorul său emană un aer elegant, cu tapițeria sa din piele, funcțiile de navigație prin satelit de ultimă generație, computer de bord, experiență audio de clasă mondială cu Harman Kardon, bi-xenoni, conectivitate completă la internet, AC cu două zone și control al vitezei de croazieră cu un sistem complet automat.

Audi A1

Audi A1 a fost introdus pentru prima dată de producătorul german de mașini în 2010. Cu A1 Audi a intrat pe piața hatchback-urilor compacte și a câștigat renume ca o mașină foarte elegantă, perfect adaptată pentru viața urbană.

Motorul unui Audi A1 dispune de un sistem inovator ESP al companiei, care transferă cuplul în exces de la roata interioară din față la roata exterioară pentru a genera mai multă putere pe drum.

Producția inițială a unui Audi A1 a inclus patru motoare cu 4 cilindri cu două motoare diesel TDI și două motoare TFSI pe benzină, care variau de la 86 de cai putere la 122 de cai putere.

Dotările standard ale unui automobil A1 includ geamuri și oglinzi electrice în față, un sistem audio cu un singur CD, aer condiționat, închidere centralizată cu telecomandă, scaune din spate rabatabile și jante din aliaj.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 2017 a reprezentat o variantă îmbunătățită semnificativ față de modelele sale anterioare. Schimbările au inclus îmbunătățiri ale designului și experienței de condus.

Deși poate că nu arată atât de diferit, Volkswagen a făcut un efort evident pentru a simplifica aspectul ediției 2017 a Golfului mult mai clar și mai elegant. Golful a mai adăugat, de asemenea, lumini LED și panouri decorative pe ușile sale, o consolă centrală și un panou de bord.

În ceea ce privește confortul la volan, Golful 2017 are o versiune îmbunătățită a transmisiei DSG cu 7 trepte și un motor mai performant.

Volkswagen Golf 2017 este disponibil în 2 niveluri de echipare: S și Wolfsburg. Wolfsburg este net superior lui S și are un preț foarte rezonabil în comparație cu ce oferă.

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat din 2015 este un sedan de dimensiuni medii care încă de la început a oferit șoferilor multă valoare. Inițial, el a debutat cu un design exterior clar definit, mai elegant, cu margini precise, o grilă mai mare a radiatorului și o suprafață interesantă care reflectă lumina.

Pentru seria din cea de-a 8-a generație de Passat, Volkswagen a dezvoltat o linie complet nouă de design de iluminat. Fiecare unitate are faruri cu halogen și LED.

Atât modelele S, cât și cele Wolfsburg sunt dotate standard cu următoarele: cameră pentru vedere spate, un sistem audio cu 8 difuzoare și un radio prin satelit. Pentru modelul SEL sunt incluse ștergătoarele cu senzor de ploaie.

Motorul diesel de 2,0 litri al lui Passat 2015 a fost dotat cu mai multă putere: 150 de cai putere și 236 lb-ft de cuplu. Dacă îți place această mașină, ai de ales între o transmisie manuală cu 6 trepte sau un model de transmisie automată cu dublu ambreiaj.