brand

4 gadget-uri pentru mașina ta care îți vor face viața mai ușoară

4 gadget-uri pentru mașina ta care îți vor face viața mai ușoară

Atunci când cumpărăm o mașină, nouă sau second hand, avem fiecare dintre noi multiple criterii și de cele mai multe ori chiar și subiective.

Fie că ne interesează costuri cât mai mici de întreținere, fie că avem nevoie de spațiu și confort pentru toți pasagerii, fie că suntem interesați de mulți cai putere sau un design care va atrage toate privirile, atunci când achiziționăm o mașină pot fi multe alte aspecte care contează în alegerea acesteia.

Pe lângă toate criteriile de mai sus, trebuie să admitem că și tehnologia și gadget-urile pe care putem să le avem în mașină sunt destul de importante, mai ales că aproape că nu ne mai putem despărți de Internet și diversele sale aplicații.

De regulă multe dintre mașinile noi au diverse tehnologii și gadget-uri încorporate care ne ușurează viața și ne dau o experiență de condus desăvârșită. De cele mai multe ori însă, bugetul pe care îl avem la dispoziție ne ”lasă” să cumpărăm mai mult mașini second hand care nu neapărat că au aceste tehnologii multimedia incluse.

Există însă device-uri extrem de utile și pe care ți le poți permite din punct de vedere preț pe care le poți instala în orice mașină, oricare ar fi anul de fabricație al acesteia

Kit Auto Bluetooth

Câți dintre noi nu folosim telefonul la volan chiar și atunci când știm că acest lucru este interzis în timpul condusului și este chiar și sancționat? Pentru a evita însă amenzile și mai ales pentru a avea grijă de propria siguranță, putem folosi telefonul chiar într-un mod safe atunci când șofăm: dacă mașina nu este dotată cu sistem Bluetooth, putem cumpăra un kit de acest tip pe care să îl instalăm. Vei putea primi și efectua apeluri fără să folosești căști, ci utilizând boxele sistemului audio al autoturismului.

Suport pentru telefon

Și dacă tot am vorbit mai sus de sistemul Bluetooth, cu siguranță ți-ar fi la îndemână să îți ții telefonul undeva unde să fie foarte comod de utilizat atunci când ai nevoie de el. Un suport pentru telefon astfel este o investiție minimă dar care se va dovedi că îți va fi de mare folos. Nu numai că poți folosi telefonul pentru a iniția și primi apeluri, dar poți să îl utilizezi și pe post de GPS și pentru asta cu siguranță este nevoie să îl pui undeva unde să îl și vezi pentru a conduce comod.

Sistem de navigație

Dacă nu vrei să consumi bateria telefonului atunci când ai nevoie de GPS sau pur și simplu ai nevoie de un ecran mai mare pe care să vezi hărțile, cumpărarea unui sistem de navigație se va dovedi extrem de utilă și confortabilă. Gândește-te numai cât de ușor îți va fi să vezi exact drumul corect în următoarea ta excursie cu familia.

Încărcător auto pentru telefon

Atunci când conduci mult prin oraș sau mai ales pe distanțe lungi, cu siguranță ai nevoie să te asiguri că bateria telefonului tău este încărcată. Niciodată nu știi când ai nevoie să inițiezi un apel sau să cauți ceva rapid pe Internet. Din acest motiv, un încărcător auto pentru telefon este un gadget ieftin fără de care nu ar trebui să pleci la drum.