brand

4 dintre cele mai bune mașini germane second hand

4 dintre cele mai bune mașini germane second hand

Germanii se pricep la multe, dar parcă nimeni nu-i întrece la capitolul mașini. Vrei să-ți iei o mașină fiabilă, rapidă și atrăgătoare? Atunci o mașină germană este exact ceea ce cauți!

Mai ales în ceea ce privește mașinile second hand, pentru că nu poți avea încredere chiar în orice când vine vorba de mașini uzate, iată care sunt 4 din cele mai spectaculoase vehicule pe care ți le-au pregătit nemții. Citește până la capăt lista noastră, analizează fiecare model în parte, iar dacă te-a convins vreunul, te așteptăm pe cauțimașină.ro să-ți dai întâlnire cu mașina preferată!

1. BMW Seria 3

Lansată pe piață în anul 1975, BMW Seria 3 este mașina perfectă pentru cei care își doresc o limuzină executivă cu care să atragă toate privire. BMW Seria 3 este o mașină foarte populară și versatilă, care și-a schimbat mult aspectul de-a lungul timpului, iar gama sa s-a îmbogățit treptat chiar și cu o versiune coupe, una decapotabilă și un break.

BMW Seria 3 oferă o experiență de condus absolut excelentă, ea numărându-se printre preferate chiar și pentru cei mai exigenți șoferi. Iar ca și calități, BMW Seria 3 îmbină aspectul frumos, cu o calitate excepțională și o construcție solidă, în ciuda materialelor fine și a performanței absolut impresionante.

BMW Seria 3 este disponibilă în mai multe variante de motorizare, cu specificații care au transformat-o într-un model consacrat pe piață. BMW Seria 3 nu te dezamăgește nici dacă investești într-o mașină cu mai mulți kilometri la bord deoarece fiabilitatea și calitatea sa se păstrează aproape intacte indiferent de gradul de utilizare.

2. Volkswagen Golf

Anii '70 au dat naștere unei alte mașini iconice, sub forma legendarului Volkswagen Golf. La fel ca BMW Seria 3, Golful și-a schimbat de mai multe ori stilul de caroserie de-a lungul numeroaselor sale generații, incluzând astfel în gama sa de transformări și un break sau un decapotabil. Însă hatchback-ul va rămâne pentru totdeauna forma consacrată pentru Golf.

Calitatea și robustețea construcției, caracterul practic extraordinar, disponibilitatea în 3 și 5 uși, nivelurile generoase de echipare și o experiență de condus impresionantă i-au asigurat Golfulului un loc de neclintit în inimile amatorilor de mașini fiabile, de oraș.

Versiunea GTI este o opțiune grozavă pentru cei care doresc performanțe puternice, dar nu vor să sacrifice deloc confortul sau economia de combustibil. Pur și simplu nu poți greși atunci când alegi un VW Golf, chiar și unul deja folosit.

3. Mercedes-Benz C-Class

Lansat oficial la începutul anilor '90, predecesorul Clasei C a fost Mercedes-Benz 190, care a apărut în anii '70, și a pus bazele unei calității supreme în industria automobilelor.

Principalul concurent pentru Clasa C a fost întotdeauna BMW Seria 3, ambele mașini fiind soluția ideală pentru amatorii de sedanuri. Mercedes-Benz a fost întotdeauna apreciat pentru luxul, calitatea și performanțele sale deosebite.

Sunt disponibile mai multe stiluri de caroserie, cum ar fi coupe, cabriolet și break, așa cum era de așteptat pentru o mașină cu o platformă atât de populară. Toate modelele seamănă mult între ele în ceea ce privește confortul, dar dacă vrei ceva cu adevărat impresionant, atunci investești în versiunile de performanță precum modelele AMG.

Chiar și versiunile mai vechi, cu kilometraj mai mare, reprezintă o achiziție relativ bună. Dar recomandăm totuși mașini cu un istoric bun în service, deoarece mașinile de lux ca acesta pot necesita reparații substanțiale dacă sunt neglijate.

4. Audi TT

Audi TT s-a născut în anul 1998 și este unul dintre cele mai reprezentative modele de mașini din istoria recentă a companiei. Audi TT are un exterior superb, completat de un interior inovator, lucruri care i-au asigurat un succes instantaneu.

O construcție perfectă din punct de vedere a calității, performanțe incredibile și o gamă largă de specificații l-au ajutat pe TT să atragă o gamă largă de cumpărători, sporind astfel popularitatea brandului.

Au apărut noi generații și, în comparație cu originalul, exteriorul și interiorul au fost îmbunătățite, transformând astfel TT-ul într-unul dintre cele mai bune coupe-uri sport.

Dacă îți dorești o mașină sport care să-ți fie mereu alături, indiferent dacă pleci la drum lung sau doar o folosești în oraș către și de la muncă zi de zi, e imposibil să dai greș cu un TT.