brand

3 mașini de familie care își merită toți banii chiar și în varianta second hand. Au costuri mici de întreținere

3 mașini de familie care își merită toți banii chiar și în varianta second hand. Au costuri mici de întreținere

Mulți dintre șoferi privesc mașina ca pe o necesitate nu ca pe o investiție și de aceea cu cât își face treaba mai bine și cu cât este mai ușor de întreținut, cu atât este mai potrivită.

Iar când vorbim despre mașini de familie, cu siguranță aspecte precum un buget decent și cheltuieli de întreținere scăzute sunt esențiale.

Astăzi am ales 5 mașini familie second hand pe care am pus ochii și pe care le poți găsi la vânzare printre anunțurile de vânzări auto de pe platforma noastră cautimasina.ro.

Skoda Octavia

Nu degeaba Skoda Octavia și-a căpătat de-a lungul generațiilor lansate renumele de mașină perfectă pentru familie, fiabilă și cu cheltuieli de întreținere reduse. Ultimul model ne impresionează nu numai cu un portbagaj generos și confort pentru pasageri dar și cu o serie de tehnologii noi și o mulțime de echipamente chiar și pe varianta standard.

Chiar dacă este totuși un autoturism de dimensiuni generoase, gama de motoare, diesel, benzină și hibrid, cu care este echipată face din Octavia să fie o mașină care consumă destul de puțin și care nu este nici greu de întreținut.

Ford Kuga

Aflat la cea de-a treia generație, noul Ford Kuga este și cel mai bine construit de până acum. Are un interior spațios, potrivit pentru întreaga familie și o manevrabilitate ușoară. Un alt motiv pentru care ne place Kuga este faptul că este de asemenea și ușor de întreținut. Noile motoare pe benzină și diesel sunt mai eficiente decât înainte și există și o linie de motoare hibride și plug-in hybrid.

Dacă alegi varianta hibridă, vei avea parte de o autonomie electrică de 56 de km, asta ajutând clar la menținerea unor costuri scăzute.

Mazda 3

Primul atu al acestui model este designul, care îi dă o alură dinamică și impozantă în același timp. Spațiul din interior este unul potrivit pentru familii care au și copii iar volumul portbagajului este și el la u nivel suficient. Cea mai nouă generație de Mazda 3 are o gamă de motoare noi, Skyactiv, care combină performanțele remarcabile cu o economie excelentă de combustibil, oferind în același timp o capacitate de reacție fantastică și bucuria unică a condusului la volanul Mazda.