brand

14 mașini ideale pentru 2022

14 mașini ideale pentru 2022

Prestigioasa publicație americană Gear Patrol a întocmit o listă cu 14 mașini ideale pentru a le achiziționa în 2022.

Dacă și tu ești în căutarea unui autoturism nou pentru acest an, nu ar strica să arunci o privire pe topul americanilor pe care ți-l punem la dispoziție mai jos și să vezi dacă și tu ai fi încântat de modelele propuse.

Bineînțeles dacă deja ai o listă proprie de preferințe, pe platforma noastră cautimasina.ro găsești toate anunțurile de mașini noi și second hand publicate în peste 160 de site-uri cu profil de vânzări auto.

Suntem siguri că o vei găsi pe cea potrivită pentru tine, mai ales că pentru fiecare anunț în parte îți punem la dispoziție o descriere amplă care să te ajute cu achiziția: istoric auto, kilometra, depreciere, consum sau notele primite la testele de siguranță Euro NCAP.

Mai jos sunt cele 14 mașini ideale pentru 2022 recomandate de Gear Patrol pe baza mai multor indicatori precum: teste, preț, amortizare, preț asigurare și a altor factori cheie.

Cea mai bună camionetă compactă: Ford Maverick - cu o gamă de motoare hibride sau turbo de 40 mpg, un interior incredibil de versatil și un preț remarcabil de accesibil, redefinește standardele pe piața pickup-urilor.

Cea mai bună camionetă de dimensiune medie: Toyota Tacoma – fiabilitate legendară, dimensiune perfectă pentru off road, echipamente noi pentru 2022.

Cea mai bună camionetă de dimensiune completă: Ford F-150 - modelele cu combustie internă cu facelift recent sunt demne de laudă pentru caracteristicile, capacitatea și puterea lor.

Cea mai bună mașină compactă: Honda Civic - noul Civic 2022 păstrează atuurile modelului anterior – natura sa jucăușă, fiabilitatea, interiorul surprinzător de comod – și adaugă un design mult mai bun în interior și în exterior.

Cea mai bună mașină de dimensiune medie: Honda Accord – modelul rămâne încăpător, eficient și surprinzător de distractiv de condus.

Cel mai bun SUV subcompact: Kia Seltos - include combinația tipică Kia de design interesant și calitate excelentă a construcției într-un pachet crossover de dimensiunile potrivite pentru oraș.

Cel mai bun SUV compact: Toyota RAV4 - este unul dintre cele mai populare vehicule din America care oferă calitatea de construcție Toyota într-o platformă extraordinar de versatilă.

Cel mai bun SUV mediu cu 2 rânduri de scaune: Hyundai Santa Fe - este unul dintre cele mai bune crossover de familie din ziua de azi.

Cel mai bun SUV mediu cu 3 rânduri de scaune: Kia Telluride – alegerea perfectă pentru una dintre cele mai spațioase mașini de familie.

Cel mai bun SUV full-size: Ford Expedition - puterea motorului V6 turbo și interiorul gigantic îl fac un vehicul ideal pentru cei cu familii numeroase și planuri mari de călătorie.

Cea mai bună furgonetă: Toyota Sienna - hibridă standard, tracțiune integrală opțională și un aspect neașteptat de cool, Sienna reușește să facă din nou monovolumele interesante.

Cea mai bună mașină de lux: Lexus ES – arată spectaculos, este confortabilă și extrem de ușor de condus atât la drum lung cât și în oraș.

Cea mai bună mașină electrică: Ford Mustang Mach – E – putere mare, caracteristici de calitate și autonomie excelentă.

Cea mai bună mașină plug-in hibrid: Toyota RAV4 Prime – la pachetul grozav Toyota RAV4 se adaugă un motor electric și un pachet de baterii care oferă mai mult de 30 de mile de autonomie cu zero emisii.