brand

Topul celor mai bune SUV-uri pe care le poți cumpăra

Topul celor mai bune SUV-uri pe care le poți cumpăra

În ultima vreme segmentul de SUV-uri este tot mai prezent și pe piața de automobile din România. Puternice, cu o gardă la sol ridicată, extrem de confortabile de condus și spațioase pentru întreaga familie cu tot cu bagajele aferente, SUV-urile sunt din ce în ce mai mult luate în calcul și de către șoferii români atunci când achiziționează o mașină nouă sau second hand.

Îți prezentăm mai jos topul celor mai bune SUV-uri pe care le poți cumpăra și evident pe care le poți găsi pe platforma noastră cautimasina.ro cu o simplă căutare.

Land Rover Defender

Credem că definiția de SUV este aproape sinonimă cu modelele propuse de cei de la Land Rover. Noul Defender este perfect pentru a fi condus atât pe drumurile din oraș, cât și pe cele accidentate și mai greu accesibile, păstrându-și aceleași calități de putere și confort. Land Rover Defender poate fi găsit în varianta cu 5, 6 sau 7 locuri iar în ceea ce privește motorizarea ai de unde alege, existând 3 variante: mild-hybrid pe benzină și diesel, hibrid plug-in și un model V8 de 5 litri cu 518 CP. Practicabilitatea și confortul sunt printre primele caracteristici pe care se concentrează Defender, punându-ți la dispoziție numeroase spații de depozitare și numeroase opțiuni în bord, multe dintre ele personalizabile după bunul tău plac.

Seat Tarraco

Mult mai bine echipat decât rivalii săi Skoda Kodiaq și Peugeot 5008, Seat Tarraco impresionează mai ales prin confortul și spațiul de la interior. Deși are un design simplu atât la exterior, cât și la interior, te va fascina cu performanțele sale. Motorizarea diesel de 2.0 litri de 148 CP este excelentă iar confortul cu care rulează Tarraco este printre cel mai bun din clasa sa, făcând față cu brio denivelărilor întâlnite pe drumuri. Așadar, nu vei avea nicio problemă nici cu drumurile urbane, dar nici cu cele din afara orașului.

BMW X5

BMW a lansat primul model de X5 în 1999 și a schimbat cu adevărat tot ce înseamnă SUV până la cel moment, atât în ceea ce privește designul interior și exterior, cât și performanțele tehnice. Elegant și sportiv în același timp, X5 rămâne emblematic pentru categoria de SUV-uri și este unul dintre modelele preferate și de către șoferii români. Din 1999 și până acum, BMW a upgradat constant X5 și a lansat numeroase versiuni îmbunătățite, cea mai nouă fiind varianta plug-in Hybrid BMW xDrive45e.

Mercedes GLA

Producătorul german a îmbunătățit acest model cu un spațiu interior suplimentar și un nivel ridicat de confort și rafinament. Modelul GLA beneficiază de o gamă variată de motorizări, printre care și o versiune de plug in hybrid ce permite o autonomie de aproape 60 km. Bineînțeles că eleganța și calitatea sunt embleme pentru acest model.

Renault Captur

Un SUV potrivit pentru oraș, Renault Captur are un design exterior plăcut și oferă confort crescut în timpul condusului. Echiparea standard vine la pachet cu numeroase opțiuni la prețuri extrem de bune, ceea ce l-ar putea face o variantă extrem de bună dacă vrei un raport calitate-preț bun și cu un buget mai mic decât cel pentru variantele expuse precedent.