brand

Top 8 mașini diesel pe care poti sa le cumperi in 2021

Vânzările de mașini cu motoare diesel au intrat în declin în ultima perioadă, mulți producători renunțând la acest tip de motor pentru unele modele. Acest lucru este destul de suprinzator deoarece, motoarele diesel sunt din ce in ce mai "curate".

Da, diesel-urile poluează, dar ultimele modele sunt mult mai curate decât cele din trecut și au o mulțime de tehnologii la bord pentru a ajuta la reducerea gazelor nocive pe care le evacueaza.

Motoarele pe motorina încă au un rol important de jucat pe piața auto europeană. Cu avantaje clare cand vine vorba despre consum și faptul ca emisiile de CO2, față de mașinile cu motor pe benzină, sunt mai scazute, motorina este o alegere destul de tentanta pentru cumpărătorii de mașini mai mari ce parcurg multi kilometri.

1. BMW Seria 3

BMW Seria 3

BMW Seria 3 a fost și inca este cel mai bine vandut model, in segmentul sedan-urilor, al bavarezilor și cel mai popular model a fost intotdeauna 320d-ul. Iar G20 - ultima veriune pentru BMW Seria 3 - continua traditia și ofera o masina rapida, decent de fiabila și economica.

Daca vrei sa te bucuri de cea mai buna masina din clasa de berline mici, atunci Seria 3 este pentru tine, insa trebuie sa stii ca pentru modelul nou trebuie sa scoti din buzunar aproxiativ 51.000 €.

Pentru a vedea toate ofertele pentru BMW Seria 3, te rugam sa accesezi platforma noastra.

2. Skoda Octavia

Skoda Octavia

Skoda Octavia a castigat numeroase premii anul trecut, printre care și "Mașina anului" in viziunea celor de la Auto Express. Hatchback-ul cehilor oferă un amestec unic de motoare eficiente, o cabină practică, tehnologie excelentă și - așa cum face atât de des brandul ceh - un accent pe raportul calitate/pret.

Pretul mediu pentru un model nou Skoda Octavia diesel este de 29.000 €.

Pentru a vedea toate ofertele pentru Skoda Octavia diesel, te rugam sa accesezi platforma noastra.

3. Ford Kuga

Ford Kuga

Cei de la Ford au reusit sa pastreze caracterul sportiv de pe Ford Puma și pe Kuga, diferenta majora fiind faptul ca noul Kuga ofera și spatiu generos pentru pasageri. SUV-ul este destul de bine construit, americanii ascunzand foarte bine materialele "ieftine".

Pretul mediu pentru un model nou Ford Kuga diesel este de 34.600 €.

Poti gasi toate ofertele disponibile pentru Ford Kuga diesel la noi pe site.

4. Mercedes-Benz Clasa E

Mercedes-Benz Clasa E

Rareori motoarele diesel sunt utilizate în vehiculele hibride plug-in (PHEV): de fapt, Mercedes este singurul producător care a încercat acest lucru până acum. Pe hârtie, configurarea are sens: veți obține o baterie și un motor electric pentru a vă oferi cele mai mici costuri de funcționare pe călătorii scurte, apoi un motor diesel pentru a oferi cea mai bună economie de combustibil posibil pe distanțe lungi.

Pretul mediu pentru un model nou Mercedes-Benz Clasa E diesel - hibrid este de 80.000 €.

Poti gasi toate ofertele disponibile pentru Mercedes-Benz Clasa E la noi pe site.

5. Volvo XC60

Volvo XC60

In categoria SUV-urilor premium compacte, Volvo XC60 este printre cele mai bune alegeri. Confortul și luxul sunt atuurile sale cheie, cu un design interior fin, o cabină practică și o gamă excelentă de motoare, XC60 este o alege foarte buna pentru orice.

Pentru un Volvo XC60 diesel nou va trebui sa scoateti din buzunar aproximativ 58.000 €.

Poti gasi toate ofertele disponibile pentru Volvo XC60 diesel la noi pe site.

6. Renault Megane

Renault Megane

Renault Megane este un lider în clasa hatchback-ului compact, în special în versiunea diesel. Megane are un portbagaj mare, mult spatiu pentru pasageri și o ofera o experienta de condus foarte placuta.

Pentru un Renault Megane diesel nou va trebui sa scoateti din buzunar, in medie, 18.500 €.

Poti gasi toate ofertele disponibile pentru Renault Megane diesel la noi pe platforma.

7. Mercedes-Benz Clasa S

Mercedes-Benz Clasa S

Cu o prezența impunatoare pe șosea și interiorul luxos Mercedes-Benz Clasa S este mașina noastră de lux din acest top. Dacă doresti cea mai rafinata experienta de condus, un interior luxos și un motor diesel, atunci Clasa S este pentru tine.

Insa experienta aceasta nu vine ieftin, pentru un nou Mercedes-Benz Clasa S diesel trebuie sa platesti, in medie, 147.000 €.

Poti gasi toate ofertele disponibile pentru Mercedes-Benz Clasa S diesel la noi pe platforma.

8. BMW Seria 5

BMW Seria 5

BMW 520d este o masina versatila, amestecând perfect confortul, economia și performanța. La fel ca noua Serie 3, actuala Serie 5 beneficiază de o scadere a greutății de 100 kg față de predecesorul său. Acest lucru ajută la dinamica de conducere, importantă în toate berlinele BMW, precum și la eficiență.

Daca te tenteaza noul BMW Seria 5 diesel, atunci trebuie sa stii ca o sa platesti, in medie, 70.700 € pe o astfel de masina.

Poti gasi toate ofertele disponibile pentru BMW Seria 5 diesel la noi pe platforma.