brand

Top 5 mașini care nu se vor mai fabrica din 2022

Top 5 mașini care nu se vor mai fabrica din 2022

Trendurile de pe piața auto se pare că se conturează din ce în ce mai clar și asta va face ca unele modele cu care sunt obișnuiți să mai poată fi găsite doar în variante de second hand.

Nu numai că se încearcă treptat înlocuirea motoarelor clasice cu combustie internă cu cele full electrice sau hibride, dar se pare și că segmentul SUV ia avânt din ce în ce mai mult și se clasează în topul preferințelor șoferilor.

Aceste aspecte precum și altele mai specifice care țin de vânzări sau performanțe, vor face ca unele dintre modelele prezente pe piață să nu mai fie fabricate începând cu 2022.

Mai jos îți expunem top 5 mașini despre care se preconizează că nu se vor mai fabrica din 2022.

Dacă sunt însă printre preferatele tale, le poți găsi cu siguranță cu o simplă căutare pe platforma noastră cautimasina.ro, în categoria de Mașini Second Hand.

Kia Rio – se pare că acest model nu a fost chiar unul dintre cele mai apreciate de către șoferi. Drept urmare, se preconizează că este o mașină aflată la final de carieră și care nu va fi reînnoită sau restilizată.

Chevrolet Spark - același lucru se preconizează că se va întâmpla și cu acest model, deși la capitolul vânzări nu stă tocmai prost. Șoferii iau în calcul însă din ce în ce mai mult SUV-urile în detrimentul mașinilor mici chiar și atunci când conduc în oraș și atunci este foarte probabil ca Spark să nu mai fie produs și constructorul să se concentreze pe alte modele.

Fiat 500 X – se pare că acest model nu a avut același succes ca varianta mai mică și mai cochetă, 500. Se pare că producătorul italian se va concentra pe alte modele SUV și 500X nu va mai fi produs.

Mazda CX3 - nu a fost nici el atât de bine primit de public, pe cât se așteptau constructorii. De aceea, este foarte probabil ca modelul să înceteze să mai fie produs începând cu 2022.

Toyota CH-R – deși cei de la Toyota sunt apreciați pentru fiabilitatea și calitatea modelelor pe care le propun, se pare că această variantă nu a fost una dintre cele mai interesante pentru public.