brand

Top 8 cele mai fiabile SUV-uri noi

Unul prin principalele motive pentru care iti cumperi o masina noua este acela de a pleca linisit la drum stiind ca este o masina noua și ca nu se paote strica nimic. Insa nu tot timpul ceea ce ne dorim este și ceea ce se intampla, asa ca ne-am gandit sa facem un top al SUV-urilor noi cu cea mai buna fiabilitate. De ce SUV-uri? pentru ca toata lumea este inebunita dupa ele acum.

Volvo XC40

Volvo XC40

Incepem topul cu o masina suedeza, și anume, Volvo XC40. 15.9% din clientii care si-au cumparat un XC40 fabricat dupa 2018, și pana in prezent, au raportat probleme.

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Topul este completat de prima masina japoneza, pe care o gasim pe locul 7, și anume, Toyota C-HR. 14.3% din clientii care si-au cumparat C-HR fabricat dupa 2018, și pana in prezent, au raportat probleme cu masina.

Mazda CX-5

mazda cx-5

Pe local 6 o gasim pe Mazda CX-5. 13.6% din clientii care si-au cumparat un MX-5 fabricat dupa 2018, și pana in prezent, au raportat probleme cu partea electrica.

Seat Arona

Seat Arona

Clasamenul continua cu un model spaniol (german sub capota), și anume Seat Arona, un SUV micut, echivalentul T-ROC-ului de la Volkswagen. 12.3% dintre Seat-urile Arona vandute dupa 2018 au avut probleme.

Peugeot 3008

Peugeot 3008

Stim, nici noi nu ne asteptam sa gasim o masina franceza in acest top, dar iata, lumea se mai și inseala. 11.8% este procentajul lui Peugeot 3008 de defecte.

Toyota RAV-4

Toyota RAV-4

Pe urmatorul loc gasim tot o masina japoneza, dar de data aceasta, este vorba despre Toyota RAV-4. Doar 11.5% din cumparatori unui RAV-4 mai noi de 2018 au raport probleme cu acesta.

Lexus NX

Lexus NX

Deja devine plictisitoare remarca cu masinii japoneze, dar chiar nu avem ce sa facem, chiar se pricep sa faca mașini fiabile. Lexus NX se afla la egalitate cu RAV-4 din punctul de vedere al procentajului de clienti care au avut problema cu acest model, și anume, 11.5%.

Lexus RX

Lexus RX

Primul loc revine, exact cum probabil ati și ghicit, japonezilor cu Lexus RX. Doar 9% din toate masinile vandute dupa 2018 au avut probleme.