brand

Sfaturi pentru a-ți vinde rapid mașina pe CautiMasina.ro

Sfaturi pentru a-ți vinde rapid mașina pe CautiMasina.ro

Pentru fiecare șofer vine la un moment dat timpul să își vândă ”prima dragoste”. Fie că se dorește achiziția unui model mai nou, fie că poate familia s-a mărit și este nevoie de un autoturism mai spațios, șoferii care vor să își vândă mașinile second hand au la dispoziție mai multe metode de a face acest lucru.

Putem găsi mașini second hand de la parcuri auto și târguri specifice, până la celebrele anunțuri din mediul online.

Bineînțeles, cea mai simplă metodă este aceea de a folosi Internetul, o mare parte din tranzacțiile de pe piața mașinilor second hand realizându-se prin intermediul acestui mediu digital.

La o singură căutare pe Internet găsești însă mii de anunțuri cu vânzări auto postate pe site-uri de profil sau pe diverse rețele de socializare. Șoferii care vor să își vândă vechile autoturisme pot posta anunțurile lor contra cost sau gratuit, însă cu siguranță este nevoie ca acestea să fie postate pe platforme și site-uri destul de mari, cunoscute și vizibile dacă se dorește ca vânzarea să se realizeze cât mai repede posibil.

Platforma CautiMasina.ro nu numai că preia anunțurile de vânzări de mașini second hand postate în peste 160 de site-uri de profil, dar de curând a dezvoltat și opțiunea prin care îți poți lista anunțul tău de vânzare într-un mod GRATUIT.

Iată câteva sfaturi utile prin care îți poți vinde rapid mașina postată pe CautiMasina.ro:

Evaluează-ți autoturismul și setează prețul corect

Evident, cel mai simplu mod de a face acest lucru este să îți compari propriul autoturism cu altele de același tip. Interesează-te care este prețul mediu la care se vinde modelul pe care îl deții și fă-ți propriul calcul în funcție de vechimea mașinii, marca, modelul, anul, numărul de kilometri, mărimea motorului, vitezele și dotările sau modul de întreținere al acesteia.

Pe CautiMasina.ro este chiar mai simplu de atât să faci asta.

Pentru fiecare anunț pe care îl vei găsi pe platformă vei găsi o analiză completă de preț:

  • Preț cerut de vânzător
  • Preț recomandat
  • Diferență față de prețul recomandat
  • Preț mediu pentru mașini similare
  • Diferență față de preț mediu
  • Preț mediu pentru mașini similare în EU

Cere un preț rezonabil și competitiv

După ce ai studiat piața și ai văzut care este prețul mediu în care se încadrează modelul tău, setează-ți propriul preț care să fie competitiv.

Fă fotografii reale și descrie mașina cu toate detaliile importantet

O fotografie face cât o mie de cuvinte, asta știm cu toții. Însă în cazul vânzărilor de mașini fotografiile sunt la fel de importante ca descrierea tehnică a acesteia.

Sfatul nostru este să postezi întotdeauna fotografii cât mai aproape de realitate astfel încât să transmiți încredere viitorilor cumpărători. De asemenea, nu uita să treci toate detaliile mașinii, inclusiv îmbunătățirile sau opțiunile pe care le are.