brand

Nu te grabi inca sa iti cumperi noul Passat GTE

VW Passat GTE

Volkswagen Passat este una din cele mai populare mașini din Europa, și mai ales Romania. Pretul accesibil și dotarile numeroase fac din Passat o mașini dorita de foarte multe persoane, iar odata cu introducerea modelului plug-in hibrid, tot mai multa lume, care vrea sa migreze catre o masina hibrid, a inceput sa-l ia in calcul. Insa, daca te-ai hotarat sa-ti cumperi un Passat GTE nou, trebuie sa stii ca poti cumpara un model nou (rulaj de 1 KM) din 2019/2020 cu o diferent de pret de minim 4.000 euro, dar cu mai multe dotari.

Insa, sacrificul pe care il vei face este ca nu vei avea chiar ultimul model de Passat, adica cel lansat anul acesta (care este doar un facelift). Dar, daca stai sa analizezi putin, singurele diferente dintre Passat-ul din 2019/2020 și cel mai recent sunt doar vizuale, ambele versiuni beneficiind de motor de 1.4 benzina + baterie de 115 kW.

Avantajele sunt insa mai consistente, modelele din 2019/2020 avand mult mai multe dotari și o reducere de cel putin 4.000 euro.

Pe platforma noastra puteti vedea toate ofertele pentru Passat GTE 2019/2020 dispoinibile in momentul de fata in Romania.

Tot la noi pe site puteti gasi o lista cu oferte pentru noul Passat GTE.