brand

De ce ti-ai cumpara noul Hyundai Tucson?

hyundai tucson

Urmarim noul Hyundai Tucson de ceva vreme, chiar de cand a fost lansat pentru prima data in Coreea și tot asteptam sa ajunga și in Romania, iar acum, ca am vazut ca deja au aparut cateva mașini disponibile - le puteti gasi aici - ne-am hotarat sa va zicem și voua de ce noi l-am cumpara.

In primul rand, sa incepem cu mult discutatul exterior, care, dupa parerea noastra, arata bestial, mai ales pe timp de noape. Botul mașini o face o prezenta usor de recunoscut. Iar profilul sportiv al noului Tucson este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la hayon.

hyundai tucson

Dar suficient despre exterior, hai ca trecem și la interior, unde, luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei, in spatiul destinat incarcarii wireless, precum și in buzunarele portierelor. Sistemul ofera 64 de culori și 10 niveluri de luminozitate, pentru multiple posibilitati de personalizare ceea ce fac condusul pe timpul noptii o placere.

Totodata pasagerii din spate se pot bucura de un spatiu mai mare cu 26 mm pentru picioare, oferit atat pentru versiunile hybrid, cat și pentru cele clasice, datorita plasarii ingenioase a bateriei sub scaunele din spate, ceea ce inseamna ca nici spatiu de depozitare nu are de suferit pentru versiunile hybrid.

Noul Tucson vine și cu cele mai noi și moderne sistem de siguranta ceea ce fac ca experinta de condus sa fie una placuta și relaxanta.

Daca ne intrebati pe noi, daca am aveam 36.000 euro și am fi in cautarea unui SUV compact, care sa fie hybrid, sa aibe toate gadget-urile, sa fie sigur și relaxant de condus, ne-am gandi instant la Hyundai Tucson.

Pentru a gasit cele mai bune oferte cu noul Hyundai Tucson in Romania, intrati pe CautiMasina.ro